2777
2789

این داستان دختر خانمیه که حدودا دوماه رتبه زیر هزار تجربی شده 

پس خواهشا خواهشا به حرفای بقیه که میگن نمیشه امکان نداره گوش نکنید 

من خودم کنکوری نیستم  وتو فازکنکور ودرس نیستم ولی اینقد تاپیک کنکوری واسترستتون و میبنم میزارم داستان دختر خانمی 

که بدونید هیچ چیز غیر ممکنی وجود نداره بستگی به خودتون داره فقط تلاش واراده فولادین میخواد

دوستاتونم تگ کنید ببینن 

شمام اگه نمونه قبولی در زمان کم دید بگید تا  دوستاتون یکم اروم تر بشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستام ازم خواست به این لینک پیام بدم و به کنکوریا امید بدم به عنوان کسی که کوله بار تجربیات دردناک بوده !  من ورودی سال 97 و ترم 7 پزشکیم با رتبه 450 که دوران دبیرستانم سه سال مبتلا به سرطان لنفوم بودم و با وجود اینکه دانش آموز قوی بودم به دلیل تبعات سرطان نتونستم شرکت کنم تا سومین کنکورم و اون سال هم شرایط جوری پیش رفت که من تا فروردین نتونستم چیزی بخونم فروردین ماه شروع کردم با روزی 9 ساعت که خرداد رسوندمش به 12 ساعت  همه عالم و آدم گفتن نمیشه هرچقدرم باهوش باشی هرچقدرم دانش آموز المپیادی بوده باشی فاصله افتاده بین دوران تحصیل و کنکورت یادت رفته حتما باید خیلی پایتو قوی میکردی،  بقیه یه سال خوندن و از این خزعبلاتی که بعضی مشاورا به خوردبچه های مردم میدن تا امیدشونو ناامید کنن و نگهشون دارن برای سال بعد و یسال ازشون پول مشاوره بگیرن!

لجم گرفت از همشون گفتم من رو زیر دوهزار حساب باز کرده بودم از الان ولی بخاطر اینکه به همه اونایی که نه آوردن ثابت کنم میشه سه رقمی میارم !

الان ترم آخیر فیزیوپاتم و ترم بعد استاژر میشم این چندترم فهمیدم که ذهنیت ماهارو تو دوران کنکور شست و شو میدادن که نتونیم چون الانی که دانشجوی پزشکیم هفته ای ❗️هزار صفحه ❗️درس و مقاله میخونم اونم درسایی که کنکور پیششون الفبا هم نیست! و میشه!

پس چرا نشه تو چند هفته چند صفحه درسو خوند و قبول شد؟

ما یه امتحانی داریم به اسم آزمون علوم پایه یه دونه آناتومیش به اندازه ده برابر کل کنکور سخته و تا پاس نشیم نمیتونیم وارد فیزیوپات شیم اون امتحانو اکثر دانشجوهای پزشکی تو دوسه ماه آخر میخونن جمع میکنن حالا تو دوماه نشه کنکورو جمع کرد؟ خودتونو محدود نکنید باوراتونو محدود نکنید! بجنگین همکارای آیندم بخدا اینقدرا هم جنگ سختی نیست... براتون آرزوی موفقیت دارم

ایشون قوی بوده ی المپیادی با کسی که پایه اش صعیفه و مدرسه عادی هست یکی نیست

عزیزمم مخم باشی وقتی چند سال دور باشی 

سرطان داشته باشی و قطعا قطعا هیچی یادت نیس 

ادم حتی یه ماهم درس ومرور نکنه قطعا یادش میره 

سلام من خواهرم و از نزدیک دیدم قبل کنکور پدر بزرگ و مادربزرگم ک طبقه پایینمون زندگی میکردن فوت کردن ودقیقا تا ۸ اردیبهشت درسی نخونده بود خواهرم شروع کرد روز اول ۱۰ ساعت خوند و اومد تو پذیرایی و گفت اگه بخوام قبول شم باید زیاد ترش کنم و شروع کرد روزی ۱۵ حداقل میخوند هنوز دفتر برنامه ریزی هاش هست دو سه روز اول تعداد تستش کم بود بعد یه ۱۵۰ و بعد پونزده روز به ثابت۳۰۰ الی ۳۷۰ رسید و الان پزشکی مشهد میخونه با رتبه ۱۱۴۵ و یادمه ک حتی ۵ ساعت میخوابید همه عمرش ۶۰ ۷۰ روز درس بود

هستن کسایی دیگه خواستید تا بگم 

هدفم از این تاپیک فقط این بود اینقد فاز منفی که نمیشه نمیشه اروم باشید وگرنه خودممم اصلا نه کنکوری ام نه درس. دارم 

شماهایی که کنکور براخودتون غول کردید قطعا ده سالم بهتون فرصت بدن نمیشه چون ذهنیتتون اینه