2777
2789

سلام

میرم سر اصل مطلب

من همیشه تو خیالم تو رویام صحنه مرگ عزیزترین فرد زندگیم رو میبینم . حتی‌ مجلس ختم و قبر و بعد از اون همش‌ فکر میکنم  شوهرم یابابام یا داداشام یا هر کسی که دوستش دارم میخواد بره جایی یا جلو‌ چشم‌ نیس دیگه اخرین دیدارم با اون شخصه .

حس‌ میکنم شوهرم تصادف میکنه دور از جون دور از جون میمیره یا همین‌ حسو به بقیه دارم و ساعتها در روز براش گریه‌ میکنم این واسه الان نیستا من از ۷ سالگی اینجوری بودم‌ شایدم قدیمی تر .اینم بگم من الان تو شرایطی نیستم که برم مشاور یا روانشناس واسه همین اینجا خواستم کمکم کنید .

دارم دیوونه میشم اینا دست خودم نیست :( حتی بارها و بارها از خواب پریدم همیشه ترس از دست دادن کسی دارم با اینکه تو گذشته ام اتفاق خاصی نیفتاده همیشه منتظر یه عذابم و همیشه یه حسی بهم میگه این روز بد یه روز میاد .

دارم عذاب میکشم فردا مادرم یه مسافرت داره و من از وقتی فهمیدم یه لحظه آروم و قرار ندارم یه چیزی ته دلم میگه یه اتفاق بد براش میفته و دیگه نمیبینمش .

ممنون میشم کمکم کنید

لااقل به خوابم که می آیی با آغوشت بیا

منم تصور می‌کنم گاهی

ولی واقعیت رو باید پذیرفت هممون بلخره میریم دیر یا زود..

فاز غم برمیداری کالبدت باز میشه و اون چیزی ک نباید بشه، میشه و ماورایی ها راحت میتونن تسخیرت کنن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

ببین وسواس هر جور فکر منفی از شیطانه و دقیقا دست می‌زاره رو حساس ترین نقطه ضعف شخص  اول از همه اینو بگم که فکر منفی کردن خودش یه جور جذب اتفاقای منفی هست دوم اینکه عمر دست خداست و اصلا از این بابت نترسید چیزی هست که تقریبا نود درصد یا بیشتر آدما ازش میترسن اما فقط یه تعداد کمی هستند که مدام فکر میکنن شما تنها کاری که میکنی برا آرامش خودت همیشه بگو خدایا عمر عزیزان منو از من بیشتر کن همین  دیگه فکر نکن اصلا مرگ برا همه است چیه که مدام بهش فکر می‌کنی به هرچی فکر کنی و ارتعاش تولید کنی همونو جذب میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.