2777
2789

عزیزم💔

متاسفم...

رفیقت متاهله؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیق که نه البته

دشمن هم اینجوری نیست

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ازکجا میدونی عکس سینه های رفیقته؟

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

عزیزم💔متاسفم...رفیقت متاهله؟

اره دوتاام بچه داره هرروز رفت امد داشتبم همیشه خونه هم بودیم

شوهرم قسم میخوره اون عکس فرستاده و پشت بندش نوشته بچم فرستاده وبعذ مدتی اومده گفته چطوره اگ مبخوای باهم باشیم این حرفا

ولی خب از یه لحاظم حسم میگه راست میگه شوهرم چون من خودم خبر داشتم رفیقم هرزه بودو با چندین نفر چت مبکرد حرف میزد حتی بیرونم رفته بود

ازکجا میدونی عکس سینه های رفیقته؟

قیافه خودشم هس دبگه

چندتا عکس لختی

با عکساش تهدیدش کردم راستشو بگه ک گف شوهرت پیشنهاد داده کلی چرندیات دیگه ولی حرفاشو نمیتونم‌باور کنم چون هرزس

دوست پسر من هم همین اخیرا به دوستم پیام داده بود که میخواد باهاش‌ دوست شه ولی دوستم بهم گفت. منم پسر ...

برا من مشکل از خودم بوذ ک زیاد تو حریم شخصیم راش دادم این حرومزاده رو

فکرشو کن هرجا میرفتیم با اونا یا هرچی بیرون میشد زنگ میزده به شوهرم خبر میداده ک منو بد کنه

ولی خودشون هزارجورگوه کاری داشتن من چیزی نمیگفتم

بامشاوره صحبت کن بهترین راهکار وکمک رومیکنه. اینجا ما الان هرکدوم نظری میدیم وسردرگم میشی

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.