2777
2789
چه ریلکسی،خب عکسارو بفرس برای شوهر خودش بعد بنویس عکسای خانومت تو گوشی شوهرم بود بهتره تو گوشی خودتو ...

اخه هم فامیلیم

هم خیلیییی با خانوادش رفت امد داشتیم همیشه خونشون بودیم یا اونا میومدن من له خاطر بچهاش و حرمت نون نمکی که خوردم سکوت کردم یع فرصت دادم خودشو جمع کنه 

میترسم اه ناله نفرین دوتا لچه بندازم پشتم

بامشاوره صحبت کن بهترین راهکار وکمک رومیکنه. اینجا ما الان هرکدوم نظری میدیم وسردرگم میشی

حرف زدم همچیو گفتم گفت عکسارو نگه دار ولی نفرست شوهرش تو یه فرصت بهش بده که گمشه 

گفت معلومه کرم از رفیقت بوده

بیخیال شو گف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دوتاام بچه داره هرروز رفت امد داشتبم همیشه خونه هم بودیمشوهرم قسم میخوره اون عکس فرستاده و پشت ب ...

نباید با دوست اینقدر رفتار امد کرد

واقعا عاقبت خوبی نداره

زیاد دیدم از این موارد...

تصمیت چیه الان عزیزم؟

میخوای ادامه بدی یا جدا شی؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نباید با دوست اینقدر رفتار امد کردواقعا عاقبت خوبی ندارهزیاد دیدم از این موارد...تصمیت چیه الان عزیز ...

نه حس میکنم مقصر اصلی خودم بودم که زیادی به اون حرومزاده اعتماد کردمو‌ وارد زندگیم کردمش تا با شوهرم انقد راحت بشه و منم چیزی نگم 

شوهرم زیاد مقصر نبوده

میخوام زندگیمو یهدجور دیگه بسارم ایندفعه با احتیاط تر و نداشتن اعتماد به هیچ شخصی حتی اگ اون ادم بهترین دوستم باشه