2777
2789

سلام ببخشید میخوام وقت بگیرم ولی نمیدونم حضوریه تلفنیه آنلاین اگه کسی بچشون بردن اونجا میشه کمک کنه

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار رفتم دیگه نرفتم حالمو بد کرد خاطره تلخی برام رقم خوردبچتون چه مشکلی داره چندسالشه؟

چرا ؟

بچه خودم نیست مشکل تشنج داره چندبار تشنج کرده

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

نه عزیزم شماره منشیشو دارم براتون بفرستم؟اگه جواب بده ی منشی بدعنق داره

اره شنیدم بداخلاقه 

بفرستی ممنونت میشم؟

چرا ؟بچه خودم نیست مشکل تشنج داره چندبار تشنج کرده

اگه همکاری میکنه دارو اولشو نمیخوره ببرینش

من پسرم ۶سالش بود  بهم دارویی دادن بیهوشی بشه یدونه دادن بهش بدم دادم ولی خواب نمیرفت انقد خودشو زد اینور اونور الان یادش میفتم اشکم درمیاد شوهرم گفت خبرمرگمون که دیگه این سمتی نیایم واقعا بدترین روز زندگیمون بود

بچم منگ بود سرش به همجا میخورد

سنگینم شده بود یسره بغلم بود خودشو اینو اونور پرت میکرد همش میگفت مامان همچی میچرخه

مگه میخوابید ۱۰بار سرش خورد به صندلیا بردم تو ماشین سرشو میزد اینور اونور تا شبش حالش بد بود اومدیم خونه پاشد بره دستشویی سرش خورد به مبل 

اصلا وضع بدی بود خدا برا کسی نیاره ضربان قلبم الانم رفت بالا انقد روز بدی بود برام

اگه همکاری میکنه دارو اولشو نمیخوره ببرینشمن پسرم ۶سالش بردم بهم دارویی دادن بیهوشی یدونه دادن بهش ب ...

خیلی بد قلقیه نمیدونم والا کلا درحال جیغ زدنه مثلا دعواش میکنیم میلرزه غش میکنه 

یه دفعه ای خیره میشه یه جا 

من حضوری رفتم یماه بعد بهم نوبت دادولی میگن کارش خوبه

مرسی عزیزم 

لطف کردی❤️❤️❤️

مرسی عزیزم لطف کردی❤️❤️❤️

خواهش میکنم 

من دارو دومو که دادم خوابید

حتما ازش بپرسید که مشکل ما پیش نیاد

بگید دوتا بده یا یدونه چون زود بیهوش میشن باخوردنش

به بچه من یدونه دادن عذابمون دادن گفتم الان چیکارکنم گفت بیا پولتو بدم برو

گفتم پول چی بدی بچم داره روانی میشه حالمون بده دارو دومو که داد خوابید