2777
2789
عنوان

آخیش تا همین حالا خواب بودم

109 بازدید | 13 پست

یکی نیست بگه خاک تو سرت ابله خواب بودن افتخار داره 

انگار نوبل فیزیک رو گرفتی که مثه ندید بدیدا میایی میگی 😍😍😍تا الان خواب بودم

🙄🙄خواب به خواب نری به حق علی گوسفند 

پاشو رختخوابتو جمع کن 

عین تمسااااااح پهن شدی زیر آفتاب 😒😒

حالا گیرم که زود پا میشدی روز جمعه ای میخواستی چکار کنی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به من دیشب که نخابیدم صبی کلش دو ساعت خوابیدم

دمت گرم بخوابه به به

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

منی که ساعت نه با دوچرخه رفتم نون گرفتماییین همه راه رو

من تو شمال یه خانوم خییییییلی خییییییلی اوجلی رو دیدم با دوتا بچه‌اش از دم در شروع کردن دوچرخه سواری اینقدر ذوق کردم 

رفتم گفتم خانوم خییییییلی باکلاسی شما 

خوش به حالت راحت میتونی بری 

شهر ما نمیشه و همه مثل غااااز نگات میکنن

غصه خوردی؟؟

ناراحتی ندارع خدم بت میگم

خاک تو سرت ابله خواب بودن افتخار داره 

انگار نوبل فیزیک رو گرفتی که مثه ندید بدیدا میایی میگی 😍😍😍تا الان خواب بودم

🙄🙄خواب به خواب نری به حق علی گوسفند 

پاشو رختخوابتو جمع کن 

عین تمسااااااح پهن شدی زیر آفتاب 😒😒

😂😂😂

من تو شمال یه خانوم خییییییلی خییییییلی اوجلی رو دیدم با دوتا بچه‌اش از دم در شروع کردن دوچرخه سواری ...

والا به منم دو سه تا پیرمرد زل زدن😂🙄 اهمیت ندادم مگه بخاطر نگاه کردن یه عده ادم سنتگرا من قراره از زندگیم لذت نبرم

میدونی چی کیفیت خواب رو بالا میبره؟؟؟خواب دیدن از ۴ تا ۶ صبح

نه به نظرم چون اتفاقا داشتم خواب میدیدم چون خواب دیدن آدم میبره به عمیق ترین بخش خواب ولی مغز من حداقل بیدار میمونه و انطباق این حالت بیداری و خواب عمیق برام سخته و بدنم دچار مشکل میکنه 

ترجیح میدم اینقدر عمیق به خواب نرم اینجوری برام با کیفیت تره