من ادم معتقد و باحجابی بودم بدترین آدم دنیا نصیبم شد اولا میل جنسی نداشت ...یه سال عقد بوم تو نانزدی جدا شدم یه بار سمتم نیومد یه بار بغلم نکرد و ابراز علاقه و کشش نداشت نمیدونم چا اصلا منو هم دید و پسندید خسیس بودن خودش و خانوادش حتی عروسی نمیخواستن بگیرن سر خرید طلای عروسی دعوا راه انداختن بدون کادو بون یه تیکه جهاز ک گردن بگیرن میگفتن رسم نداریم تو عقد یه رستوران من نبرد جدا شدم حالا همکارم با همه پسرا بعد طلاقش میجرخید میرفت کوه تو چادر میخوابید ...تور گردشگردی مختلط ......رستوران کافه قرار میزاشت میگم تو چادر با پسرا تو جنگل تور میفتن بهترین شوهر نصیلش شد پسره مجرد اومد گرفتش در حالیکه خودش قبلا جدا شده بود
جالبه همون شوهره هم میدونه این با هزار نفر بوده ولی دوسش داره
این طبیعت مردا واسم عجیبه
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
پاک بودن و شرایط عالی یا بد زندگی دنیوی دو مقوله جداست ما حق نداریم بابت خوب بودنمون که وظیفه مون منت بذاریم و اینکه درست نیست به کسانی که مطمئنیم گناهکارند و شرایط خوبی ظاهر دارن حسودی کنیم و به اشتباه شرایطشون را به ناپاک بودنشون نسبت بدیم
چقد افکار عجیبی دارید من اتفاقا بی حجابم تو زندگیمم دوست پسر در حد آشنایی زیاد داشتم دوستمم که اتفاقا خانم محجب و مذهبی همینطور با پسرا سر قرار میرفت آشنا میشد آخرشم خدا بهترین بخت و نصیبش کرد شوهرشم عین خودش مذهبی و آقا اونم نه بخاطر چادر و حجاب و معتقد بودنش بلکه بخاطر دانا بودنش شمام ذهنت و پاک کن فک نکن چون با حجابی کار خاصی کردی
واقعا..همسایه مون چارسال با یکی در ارتباط بود هفته ای چار بار تو شیفتای شوهر زنه میومد خونش میموند،شوهرش بعد از چارسال فهمید اونم همسایه ها ب شوهرش گفتن تا خنگ زوری فهمید،الانم از پارسال تا حالا مهاجرت کرده با دوتا بچه و شوهرش رفتن المان