2777
2789

بچها شوهرم خیلی ادم دروغگوییه خیلی کثافته واقعا.

چون همه حرفاش تا الان دروغ بوده دیگ هیچ کدوم از حرفاسو باور نمیکنم امروز ساعت ۸ پیام نهضت ملی اومد

خطی ک دس منه ب نام شوهرمه ب همه خطاش اومده این پیام، بهس گفتم ثبت نام کردی؟ گفت نه هرچند نمیدونم راست میگه یا نه.

اینم بگم گ ما ۶ ماه پبش ثبت نام کردیم حتا پول هم زدیم بعد انصراف زدیم پولمونو برگردوند دیگ پیامی نیومد.

امروز این اومد

متقاضی محترم نهضت ملی مسکن آقای....استعلامات تائید شده و پس از تأمین زمین افتتاح حساب بانکی انجام‌شده و توسط پیامک اطلاع‌رسانی خواهد شد.

توروخدا هرکی میدونه کمکم کنه🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه بد اگه ثبت نام کرده باشه؟ درسته شوهرتون دروغگو هستش. اما شمام ادبیات درستی نداری

خیر بد نیس نخفی کاریش بده مگ من زنش نیسم؟غریبم ک باید ازم مخفی کنه؟ بعدشم ادبیات من کجاش خوب نبود؟؟ 

خیر بد نیس نخفی کاریش بده مگ من زنش نیسم؟غریبم ک باید ازم مخفی کنه؟ بعدشم ادبیات من کجاش خوب نبود؟؟

گفتین شوهرم کثافته. ادم در مورد همسرش نباید با این لحن حرف بزنه‌ 

خونه بخره که به نفع خودتونه. 

گفتین شوهرم کثافته. ادم در مورد همسرش نباید با این لحن حرف بزنه‌ خونه بخره که به نفع خودتونه.

از کثافتم کثافت تره لجنه لجن

بعدشم ابن اقا برام عروسی نگرف قرار بود ۳ دنگ خونه ک خریدیم رو بزنه ب نامم رفته بود با یارو هماهنگ کرده بودن یل جیز چرت گفتن ک مثلا فعلا شما نمیتونید ب نام بزنید و....

برا همین میگم کثافته چرا سر زنش گول زده؟ مگ غریبه بودم ک اینکارو باهام کرده؟ اونوقت من یه کلمه کثافت رو نمیتونم بگم؟ لابد به بهش بگم فرشته؟؟؟

از کثافتم کثافت تره لجنه لجنبعدشم ابن اقا برام عروسی نگرف قرار بود ۳ دنگ خونه ک خریدیم رو بزنه ب نام ...

ببین برو مطمئن شو خونه رو ثبت نام کرده یا نه. 

اگه کرده وادارش کن بزنه به اسم شما. 

اگه میدونی از اون مردایی که در حقت نامردی خواهد کرد 

به هر نحوی شده یه چیزی به اسمت بزن. 

به فوش و حرص نشین. بشین فکر کن چکار کنی که اگه فیلش یاد هندستون کرد بی پناه نشین. هیچ کس تو این دنیا قابل اعتماد نیست.