2777
2789
عنوان

تو همه مشکلات زندگی مقصر زنه

219 بازدید | 19 پست

مادر شوهرم میگه همه مشکلاتمون تقصیر منه ..اینی که شوهرم معتاد شد 

اینی که شوهرم بحرفم نیس

اینی که نمیتونم ناراحت باشم چون ی چیزی بشه تقصیر منه

اینی که تو سرخوری بخورم نکنه شوهرم ناراحت بشه تقصیر منه 

اینی که شوهرم نصف حقوقشو میده پسرش من نباید ناراحت بشم چون هیچ پس اندازی نداریم برای مریضی هم 

چیزی نگم تا  شوهرم ناراحت نشه تقصیر منه 

اینی که تو خونه مثل کلفتم فقط کار کار  حق ندارم خسته بشم بگن محلمون نداده چیزی بگم که اقایون ناراحت نشن ی وقت زندگیمون خراب بشه تقصیر منه 

کلا همه مشکلات زندگیمون تقصیر منه 

فقط متاسفم که زن بدنیا اومدم تا همه چی تقصیر من باشه 💔 

جیش تو این زندگی😒

و اینکه پسرتم میشه یکی مثل باباش ، تقصیر تو میشه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی شرمنده.

متقاضی محترم نهضت ملی مسکن آقای....استعلامات تائید شده و پس از تأمین زمین افتتاح حساب بانکی انجام‌شده و توسط پیامک اطلاع‌رسانی خواهد شد.

بچها این پیام ینی چی؟اخه ما چندماه پیش انصراف دادیم دیگ پیام نیمد الان دوباره اومده وقتی ما ثبت نام نکردیم پس این چیه؟شوهرم میگ من نرفتم ثبت نام کنم ولی پس این پیام چی میگه؟

توی همه زندگی های مشترک مشکل پیش میاد مهم مدیریت کردن اونهاست با گله و شکایت هم چیزی درست نمیشه

حالا اگ زبون نفهم باشه چی طرف زنش بارداره میگیره کتکش میزنه اخه اون مدیریت نداره ک نباید تو این شرایط اینکارو کرد؟

اره عزیزم تقصیر تو ا چون هم به شوهرت هم خانواده شوهرت خیلی زیادی رو دادی به هرکس رو بدی پرو میشه یاب ...

تو ی ساختمونیم حتی حق ندارم برم خونه مامانم اینا چون ناراحت نشن ..مادرشوهرم از همه زندگیمون خبر داره شوهرم میگه بهش تازگیا الانم پسرش همه چی رو میگه بهش ..دیروز کلی باهام دعوا کرد میگفت همه جی تقصیر توئه ..جوابشم بدم بدتر میکنه ابرومو جلو جاریام میبره

جیش تو این زندگی😒
کلاف زندگی که از دستت در بره برای شنیدن هر حرفی از هر کسی آماده باش .

در رفته نمیتونم جمعش کنم دیگه همه زندگیمو مادر شوهر خبر داره خواستم برینم بهش دیدم شرایطم بدتر میشه چیزی نگفتم

جیش تو این زندگی😒