2777
2789

اول بگم من کلن باخانواده شوهرم یکم مشکل دارم بجز دوتا خواهرشوهرم خبلییی حسودن حتی این دوتاخواهرش که باهاشون خوبم گاهی بشدت پرتوقعن حالا بگذریم منو این جاریم یکم سرسنگینیم یکم رذله اگه تنها باشه سلام کنی روشو میکنه اونور ولی مادرشوعرم اینا باشن میاد میگه سلام خوبی یعنی میخواد بگه مشکل از من نیس خبلی پاچه خواره خونواده شوهرمم میدونن ولی من سرسنگینم برامم مهم نیس جلو بقیه وانمود کنم حالا شام دعوت کرده بمن البته زنگ نزده منم به شوهرم گفتم شاید نیام ولی شوهرم چون خیلیییی مادرش براش مهمه من نرم غصه میخوره چرا باهم قهرن دوسنداره کسی توخانواده قهرباشه اصرار داره بریم ولی من نمیخوام کسی بهم زور بگه از اول رندگی همش بخاطر خوشایند خونوادش بامن مبارزهو دعوا کرده ولی من زیر باز حرف زورشون نرفتم یه علت نرفتنم هم اینه پسرم شبا ۸شب میخوابه خواهرشم دعوتمون کرد تو عید عذرخواهی کردبم نرفتیم الانم گفتم نمیشه اخرهفته دعوت کنن بچمو جایی بذارم برادرشوهرم گف نه نمیشه نیستیم  حالا برم یا نه 

پ .ن لطفن به ساعت خواب بچم گیر ندین ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم برو بخاطر همسرت.... بخاطر ارتباطات خانوادگی و بالاخره اون دعوت کرده 

این هم که بخاطر ساعت خواب بچه هیچ کجا نری اصلا جالب نیست بنظرم... چقدرشه پسرت؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

اینحور که نوشتی سرسنگینی همیشه باهاشون و نمیزاری دخالت کنن حس میکنم بی دلیل قهری و خودتو میگیری

اونا دعوتت کردن

ولی دو روز دیگه جایی دعوتت نکردن بهونه نگیری ک منو آدم حساب نکردن

هم بچتو سر شب میخوابونی هم خودت سنگینی باهاشون و نمیزاری نظر بدن دربارت

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

حالا بچه رو همونجا بخوابونی یه شب جیزی نمیشه.. به نظرم برو بشین کنار همون خواهر شوهرات که خوبی باهاشون. نری یه جوریه

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

با وجود اینکه همیشه هرطرفی همه حق رو به خودش می ده باز به نظر می رسه مشکلتون جدی نیست. در این حد مسا ...

اره جددی نیس درست میگید ولی میدونی من کلن چون همه مسیولیتای مادرشوهرم افتاده گردن شوهرم بعد فوت پدرش من باهاشون خیلی مشکل برخوردم حرفی نمیزنم سکوت کردم ولی پشت پرده خیلی باهاشون مشکل دارم با شوهرم درگیرم

اره جددی نیس درست میگید ولی میدونی من کلن چون همه مسیولیتای مادرشوهرم افتاده گردن شوهرم بعد فوت پدرش ...

پس مشکل زمینه ی دیگه داره. 

راهش این نیست که خودت رو همیشه مکدر نشون بدی. این کار تاثیری نداره. 

رفت و آمد رو داشته باش. روی خوش نشون بده. بعد درخواست کن یک بار خواهر و برادرها جمع بشن مسیولیت ها تقسیم بشه. 

این وسط اصلا اصلا نه خودت مستقیم خودت رو دخالت بده و نه با جاری ها کوچک ترین صحبتی در این باره بکن.