سلام.ميخواستم بگم واسه من و همسرم دعا كنيد .همسرم نابارور هست و من ٤ روز پيش iuiكردم به وسيله اسپرم اهدايي.شخص رو نميشناختم فقط مشخصات رو ميدونستم.شوهرم اين مدت خيلي اذيت شد،خيلي روزها با هم گريه كرديم،اما خودش قبول كرد كه از اسپرم اهدايي استفاده كنيم...چون گفت توي وجود تو رشد ميكنه پس بچه ما هست ..ميخواستم بگم واسمون دعا كنيد تا دوباره اون شادي و انگيزه به زندگي من و همسرم برگرده.هيچ علامت خاصي ندارم بعد از iui ,دارو هم نخوردم اصلا ..فقط اميدم به خدا هست..و ما ٢ بار ديگه ميتونيم از اين اسپرم استفاده كنيم.و هزينه رو پرداخت كرديم.ايا كسي ديگه اي وبدعمه از اسپرم اهدايي استفاده كرده باشه؟
من ايران نيستم و به پول ما نزديك به ٧ هزار پوند و به پول ايران نزديك به ٤٠ ميليون
الهی به حق دست های کوچولو ومعجزه گر حضرت رقیه علیه سلام iUiواستون نتیجه بده ودامنتون با فرزند سالم پر بشه...من حس شمارو به خوبی درک میکنم..۱۰۰صلوات میفرستم ان شاا..نتیجه بگیرین.
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
اینو اره یکی از اقوامم قاضی هست میگفت میان دادگاه صیغه میخونن اما نمیدونم چجوریه پس ا ...
آخه میدونی فرقش چیه
مثلا توی اسلام مرده زن داشته باشه میتونه بره زن بگیره و صیغه کنه ولی زن نمیتونه شوهر کنه باید طلاق بگیره و.. معمولا مردای ایران حاضر نیستن چنین کاریو کنن
مبارکه گلم من یه پسر ازخودم دارم چون بیماری ژنتیکی دارم ودارومصرف میکنم همسرم میگه از پرورشگاه یه ...
عزیزم منظورت از 5سال چیه؟ یعنی بعد 5سال بازم بچه سالم میاری؟ من پسرم فلج بود سقط کردم آزمایش دادم ژنتیکی مشکل دارم
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
نه عزیزم چه صیغه ای این حرفا چیه خودم دیدم زنای متاهل تخمک اهدا میکردن
منم دوست ندارم اونی ک اهدا میکنه بهم با شوهرم صیغه بخونن اما باید مرکزی بریم که براش مهم نباشه
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است