2777
2789
اینایی که مجازی آشنا شدین بعد جدیش کردین، چطوری اطمینان کردین خدایی😶

همون روز اول ک ازدواج نکردیم تو وی چت آشنا شدیم بعدشم 3سال دوست بودیم و هرروز بیرون ولی جایی ک با هم آشنا شدیم وی چت بود😟🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوري اطمينان كردي خاهررر؟😁

خب همون طورى كه ديگران اطمينان مى كنن. آشنايى هميشه در مرحله ى مجازى نمى مونه كه. 

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
همون روز اول ک ازدواج نکردیم تو وی چت آشنا شدیم بعدشم 3سال دوست بودیم و هرروز بیرون ولی جایی ک با هم ...

یادش بخیر ویچت اینقدر درخواست دوستی داشتم خودم پا به بختم زدم نمیدونستم میشه شوهر پیدا کرد😂 الانم که دیگه فیلتره😂

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
من خودم دو تا ازدواج جالب اطرافم ديدم:  اولي : ي روز خاله كوچيكم تصميم ميگيره براي خاله بزرگم ...

اوه😯 نتیجه دیگه هم اینه که مردا شکمو هستن به خاطر الویه چه پیگیری کرده😅😂

تحقيق كردم ، وقتي پول نداري چيزي بخري همه چي خوشگل و خواستنيه😐😞
یادش بخیر ویچت اینقدر درخواست دوستی داشتم خودم پا به بختم زدم نمیدونستم میشه شوهر پیدا کرد😂 الانم ک ...

میشه میشه😍🐀😂

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
تو حیاط درس میخوندم امتحان جبر داشتم ،دو تا خانوم اومدن رفتن دستشویی منو دیدن چند کلمه باهام حرف زدن ...

چه باحااال 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..