2777
2789

سنتی 

پدرش منو دیده بود معرفی کرد وقتی همو دیدیم دیگه ول نکرد

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
سايت همسريابي دوهمدم

الان راضی هستی؟ چ جوری تو همسریابی میشه اعتماد کرد؟ من یه بار عضو شدم خجالت کشیدم گفتم میگن دنبال شوهره😶

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که مجازی آشنا شدین بعد جدیش کردین، چطوری اطمینان کردین خدایی😶

باید شانس داشته باشی بعدشم اگه برا ازدواج باشه خوب چشماتو بازکنی

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

همکلاسی دانشگاه 

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

من خودم دو تا ازدواج جالب اطرافم ديدم: 

اولي :

ي روز خاله كوچيكم تصميم ميگيره براي خاله بزرگم الويه درست كنه تا ببره اداره و نوش جان كنه

روز بعد كه خاله بزرگم داشته تو اداره بعنوان ناهار اون الويه رو ميخورده به سرباز اداره شون تعارف ميكنه و ميگه دست پخت خواهرمه

اين سرباز بعد از پايان وقت اداري مياد دنبال خاله بزرگم تا ادرس خونه رو پيدا كنه و ببينه اين الويه رو كي درست كرده و بعد كلي تلاش شماره خونه شون از ١١٨ ميگيره ... 

خلاصه ك خاله من با اين سرباز (كه الان شوهرخالمه) ١٠سال دوست بودن و بعد ازدواج كردن

نتييييجه : اشپزي تون خوب كنيد 😁

من خودم دو تا ازدواج جالب اطرافم ديدم:  اولي : ي روز خاله كوچيكم تصميم ميگيره براي خاله بزرگم ...

چقدم پیگیر بوده😆

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته

تو برو درست رو بخون😒انقد حس بدی تا ی کنکوری میبینن هی بهش بگن برو درست رو بخون

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

همون طورى كه ديگران تو خواستگارى هاى ديگه اعتماد مى كنن. 

مجازى ها رم مى شه دقيقا به شكل غير مجازى هاى باهاشون رفت آمد و شناخت. هميشه مجازى نمى مونن كه.

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...