2777
2789
عنوان

میخوام برم پیش دعا کن

268 بازدید | 42 پست

چند ساله رو پسر همسایمون کراشم حتی برای اینکه از فکرش دربیام با چند تا پسر رل زدم ولی هیچکدوم بجایی نرسید و هر دفعه کات میکردم همه خواستگارامم بخاطرش رد کردم. پسر خوبیه اهل دختربازی نیست و خیلی سر بزیره موقعیت اصلا پیش نمیاد که بخوایم باهم صحبت کنیم بنابه دلایلی.

حالا دوستم یه دعا کن میشناسه که خیلی معروفه دقیقا نمیدونم جادو میکنه یا دعا میکنه کارش چجوریه قرار شده بریم پیشش ولی حس خوبی ندارم از اینکه برم پیش جادوگر با اینکه نمیخوام خدایی نکرده به کسی آسیب برسه یا زندگی کسی رو خراب کنم فقط میخوام به کراش چندین سالم برسم به نظرتون چی کار کنم؟

تو رو خدا نصیحت و قضاوت نکنید حوصله ندارم بشنوم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا زندکی خودتو نابود میکنی اجنه وارد زندگیت میشه ختم و چله و قانون جذب نماز شب همه ی اینا هست دیگه از این روش خدا خودش مهرتو داخل دلش قرار میده و هیچ اجنه ای نیست پول الکی ک فردا صبی پشیمونی بکشی و گناه کنی گردنت نیست تازه با قران خوندن ثواب هم میکنی ب خاستت هم میرسی

یه دسته گل بگیر برو خواستگاری 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

حالا شاید نرفت

ببین تو نمیدونی اون دعانویس با چی درارتباطه. هیچکی کار مفت انجام نمیده. ینی همونطور که دعانویس از تو پول میگیرخ این کارو کنه اون اجنه هم یه چیزی میخوان تا اینکارو کنن. نکن بنظرم. از روش های دیگه وارد شک

:)

بنظر شخصی من از دعا نویس بپرس ببین اون تو طالعت هست یا نه و این که اونی ک تو طالع خودت هست باهاش خوشبخت خواهی شد مرد خوبیه یا بازم نه 

در آخرم بگم با دعا اگ بهش برسی یه روزی ب خودش بیاد و واقعا نخوانت اون موقع عزیزترین کستو از دست دادی و اوضاع خیلی سختتتت تر از الان میشه عزیزم 

یه مسافر کوچولو دارم توراه خدا سلامت برسونه بهمون 🧿🥺

آخه نمیدونم روش انجام دادنشون چطوریه باید چی کارکنم

سوره طه یا یاسین یا حدیث کسا میتونی سر یه ساعت معینی یخونی با وضو رو به قبله از ته دلت از خدا بخاش به مدت چهل روز بعد اگه میتونی نماز اول وقت بخون نماز اول وقت برا من خیلی معجزه کرد و نماز شب فوق العادس من خوندم چن سال پیش نماز شب میخوندم و یه دعایی نمیدونم چی بود میخوندم بعد از نماز ظهرم یه نماز دورکعتی بود هفت بار یه ایی نمیدونم ایه ی چند سوره ممحنه رو میخوندم اخرش اسم پسره با مادرشو میگفتم فک کنم نمازش تو گوگل هست بعد از نمیدونم دوماه یا چهارماه اون پسری که از مغرور بودنش میگفتن و اینکه همیشه ادعای اینو میکرد دل به کسی نمیبنده همه برا رهگزرن به پسر همسایمون گفته بود که به من بگه هرچی بگه اتجام میدم هیچوقت لاشی بازی درنمیارم فقط باهام جور شو و خیلی خیلی پیگیرم شده بود اما خب خودم ردش کردم