2777
2789
عنوان

دوستان کسی از مدل ماشین اینا سر در میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 22 پست

نیسان پیکاپ

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
کیلومترشون زیاد انداخته

مهم موتور بهتر از ایرانی که من الان ۲۰۷ دارم صفر مفت نمی ارزه پدرم دنا داره صفر اشغال به تمام معنا 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیسان رونیز

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
همشون بالای یک هستن مزده 3 اتاق قدیم هم اشغاله

قیمت دیوار رو باید بی خیال شد نهایت بشن ۱۱۰۰ توی نمایشگاه بگردی پیدا میشه دیوار خیلی گرون تر از بیرونه 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
قیمت دیوار رو باید بی خیال شد نهایت بشن ۱۱۰۰ توی نمایشگاه بگردی پیدا میشه دیوار خیلی گرون تر از بیرو ...

شما برعکس میگین از نمایشگاهها نمیشه ماشین خرید از مصرف کننده سایت دیوار بخرین خیلی بهتره

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

مگان مدل بالا

مگان که اصلا نخرین خیلی پرخرجه 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

شما برعکس میگین از نمایشگاهها نمیشه ماشین خرید از مصرف کننده سایت دیوار بخرین خیلی بهتره

توی شهر ما این جوری مصرف کننده دیوار یه قیمت فضایی میذاره که صفرش هم اون همه نیست ولی باز نمایشگاه میشه یه چی پیدا کرد 

مهم موتور بهتر از ایرانی که من الان ۲۰۷ دارم صفر مفت نمی ارزه پدرم دنا داره صفر اشغال به تمام معنا

این ک اره..هم برند معروفین ژاپنی یا کره ای.هم امنیت دارن.

برندای ایرانی مفت نمیارزن

هر بار این درو محکم ببند برو
توی شهر ما این جوری مصرف کننده دیوار یه قیمت فضایی میذاره که صفرش هم اون همه نیست ولی باز نمایشگاه م ...

کدوم شهرین؟