2777
2789
عنوان

خانم های با تجربه لطفا کمک کنید من هم جای خواهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 23 پست
عزیزم اول مستقل و قوی باش و بعد حتما حتما طلاق بگیر چون بچه طلاق بودن خیلی خیلی بهتر از بچه اختلاف ب ...

اره بخدا دیگه جز طلاق راهی برتمون نزاشته بچه هام خیلی بی کسن فقط بعداز خدا منو دارن فقط دلخوشیشون منم چند وقت پیش جوری با مشت زد توی سرم انگار استخون سرم فرو رفته دردم میکنه میخواد منو هم از بچه های مظلومم بگیره

به نظرم یکم بیشتر فکر کنید،الان مسائل مالی از همه چیز مهمتره

شما درست میگید ولی امنیت جانی ندارم انگار جنون داره وقتی تنها میشه منو بشدت نفرین میکنه بخدا اصلا بدی بهش نکردم خیلی خوبی در حقش کردم نمیزاره کار کنم پولی جمع کنم میترسه مستقل بشم ولش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بخدا دیگه جز طلاق راهی برتمون نزاشته بچه هام خیلی بی کسن فقط بعداز خدا منو دارن فقط دلخوشیشون من ...

تو نمیتونی این ادم دو تغییر بدی پس در برابرش بهترین صلاح سکوت .بدی هاش رو واگزار کن به خدا سعی کن قوی باشی یه روزی جای زخم هات خوب میشه از دستش خلاص میشید شاغل میشید سه تاتون . بچه ها بزرگتر میشن دانشگاه میرن شغل و ازدواج های خوبی در مسیر زندگیشون قرار میگیره و تو از داشتن این آرامش زندگی و خوشبختیت هر لحظه خدا رو شکر میکنی .فقط ۳ یا ۴ سال دیگه تو این زندگی بمون ولی روی خودت سرمایه ات و اعتماد به نفست و قوی بودنت حسابی کار کن.سعی نکن اونو تغییر بدی یا علی بگو بلند شو و خودت رو تغییر بده 

البته یبار به بدبختی بردمش مشاوره باهاش صحبت کرد گفت حالش نرمال نیست باید ببیریش پیش روانشناس ولی هر ...

ای بابا چرا

خوب برای خودش خوبه هرچی ادم ارومتر بشه عاقلانه تر تصمیم میگره کارفرماو همکارا رو هم بهتر میتونه مدیریت کنه کمتر هم ضربه میخوره 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

تو نمیتونی این ادم دو تغییر بدی پس در برابرش بهترین صلاح سکوت .بدی هاش رو واگزار کن به خدا سعی کن قو ...

هرچه اشغال پر خونه کرده نموم اثاث خونه مون مثل گداهاه اخه هیچ آدم عاقلی نمیاد در خونه مون بزنه برا خاستگاری حتی خجالت میکشن همکلاسی بیارن خونه از بسکه خونه رو به گند کشیده بعد همیشه جای انتخاب میکنی برا زندگی که هیچکی نداشته باشیم کاملا توی غربت بچه رو نمیفرسته کلاس تقویتی افسردگی گرفتن خودم هم میرم سرکار تا پسنداز کنم کاری میکنه نتونم پسنداز کنم مجبور میشم همه ش خرج کنم

تو نمیتونی این ادم دو تغییر بدی پس در برابرش بهترین صلاح سکوت .بدی هاش رو واگزار کن به خدا سعی کن قو ...

دیگه روحیه برام نمیمونه قوی بشم روزی ۱۰ساعت کار بیرون بعد میام خونه تموم کار خونه انجام میدم خرید بیرون خیلی داغون شدم من اصلا کاریش ندارم اون به ما کار داره