2777
2789

وقتی یک کشاورز همه کاری کنه تا محصولشو بکاره از بیل زدن تا آب دادن بعدش بشینه نگاه کنه بگه چرا اتفاقی نمی افته ناراحت میشه در صورتی که دونه ی بذر در زیر خاک در حال رشدکردن و حرکته منتها ما باید باآگاهی صبور باشیم تا نتیجه محصولمون رو ببینیم اگه صبر نکنیم و آگاه نباشیم که تموم عالم در حال رشد و حرکته اونوقت ناراحت میشیم ولی اگه صبور و آگاه باشیم شاد خواهیم بود و به چشم ظاهر هم این رشد رو خواهیم دید و می بینیم هر چیزی در زمان خودش رخ میده...یه کشاورز اگه تموم باغش هم غرق آب کنه درخت ها خارج از فصل خودشون میوه نمیدن چون هرچیزی در زمان خودش اتفاق می افته...سختی ها و مشکلات در نهایت ما رو رشد میدن و باعث میشن ما به بهترین چیزهایی که حتی فکرشم نمیکنیم برسیم...

لِكُلِّ نَبَإٍ مُسْتَقَرٌّ ۚ

برای هر اتفاقی وقت معینی است..

کانال تلگرام : cheraghdell@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من الان ۲۵ سالمه کل زندگیم بد گذشت اما الان خداروشکر دارم میفهمم آرامش یعنی چی

ای کاش برا منم بشه

خدایا درست همه تو رو دارن؛ ولی من فقط تو رو دارم ❤

بلهههه.خداروشکر .من ۸بهمن ۱۴۰۲نتایج ازمون استخدامی رو زدن،در اوووووج ناراحتی بودم،حس پوچی مطلق داشتم.یهو دیدم قبول شدم.همیشه وقتی باخداحرف میزنم میگم همه چیو یجااا برام جبران کردی.اون شب تا خود صب بیدار بودم از ذوق حتی نمیتونستم گریه کنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بلهههه.خداروشکر .من ۸بهمن ۱۴۰۲نتایج ازمون استخدامی رو زدن،در اوووووج ناراحتبثی بودم،حس پوچی مطلق داش ...

چقدر خوب 

کاش منم این حس تجربه کنم

خدایا درست همه تو رو دارن؛ ولی من فقط تو رو دارم ❤
چقدر خوب کاش منم این حس تجربه کنم

حتما میبینی گلم.خداهمیشه بزرگه.خدا کارنمیکنه شاهکااار میکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بلهههه.خداروشکر .من ۸بهمن ۱۴۰۲نتایج ازمون استخدامی رو زدن،در اوووووج ناراحتی بودم،حس پوچی مطلق داشتم ...

من امسال شرایط شمارو دارم لطفا دعا کنید  ازمون بدم نتایج استخدامی ک بیاد معلم مهر ۴۰۴ بشم نیاز ب همچین خوشحالی دارم افسردگی همرا با درسخوندن خیلیی سخته برام