2777
2789
عنوان

سریال کره ای چی دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 111 پست
زیادن خیلی زیادسقوط بر روی تو رو دیدی؟

آره خیلی عالیه 😍👌 باهاش زندگی کردم یه مدت قسنگ 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به علاوه اون دوتاکه گفتی.موش.اقای ملکه.دبیرستان مخفی.سزاواریک اسم.خانه شیرین.شاهزاده زیرشیرونی.دکترروح.شوهرصدروزه.

جومونگ.یانگوم.جواهری درقصر😁😁

وخیلیاشونم فعلایادم نبست.الانم که دارم بیمه طلاق نگاه میکنم

تازه اینا نصفشه😂

😍😘 ایول همینجوری پیش برو

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

قشنگه؟ دو قسمت اول دیدم خوشم نیومد

بره جلو قشنگتر میشه اولاش انگار معرفی شخصیت هاس...منم یه بار داپش کردم بعد به توصیه یکی از دوستام دوباره دیدمش خیلی خوب بود

تو این تم سرآستین قرمز و دلقک تاجدار رو هم ببین

۲۱ و ۲۵ ساله ربطی به این تم نداره اما اگه میشد حافظه ام رو پاک میکردم اینو از اول میدیدمش

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
شنیدم انتقام و خیانته احتمال افسردگیم بعد از فیلم بالاس ولی مرسی از معرفیت 😍😍

نه عشقم منم احساس می‌کردم خیلی قراره باهاش گریه کنم 

ولی اینجوریاست که قسمت آخر میگی اخیششش دلم خنک شد 

به نظرم صحنه غمگینش،فقط پرت شدن اون دخترست اسمش یادم نیس

همچون قاصدکی سردرگم زورم به اجابت هیچ آرزویی نرسید، در جهانی دیگر ؛ شاید...🌱

به علاوه اون دوتاکه گفتی.موش.اقای ملکه.دبیرستان مخفی.سزاواریک اسم.خانه شیرین.شاهزاده زیرشیرونی.دکترر ...

من الان دارم هنده در وایکیکی ۲ رو می بینم جالبه 😂😂 از بقیه هم فقط دکار روح رو دیدن 😂😂❤️ با یانگوم اینا

نه عشقم منم احساس می‌کردم خیلی قراره باهاش گریه کنم ولی اینجوریاست که قسمت آخر میگی اخیششش دلم خنک ش ...

آها پس نگاش می کنم مرسی 😍😍😘

بره جلو قشنگتر میشه اولاش انگار معرفی شخصیت هاس...منم یه بار داپش کردم بعد به توصیه یکی از دوستام دو ...

خییای قشنگ بود 😍😍 ۲۱ ۲۵ .واقعا سریال جالبی بود

منم دوستش داشتم خیلی.۲۱ و ۲۵ ساله چی؟ دیدیش؟

آره فوق علاده بود 😍👌 جزو بهترین سریال های مورد علاقمه یه جاهیشش واقعا غیر قابل پیشبینی بود