2777
2789
عنوان

هر کس مشکل داره بیاد

175 بازدید | 12 پست

دوستهای خوبم برای مشکلاتتون ازدواج و  باطل کردن سحر وجادو مشکل مالی و پیدا کردن کار و ؛؛؛ ذکر میتونم بدم صدرصد نتیحه بگیرید هر کس خاست خصوصی ؛؛ دعوت به دوستی؛؛؛ بیاد تا ذکر بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باطل سحر ؛؛؛ ۴۱ شب آیه ۸۹ یونس بخانید در آب هم بخورید هم به چهار گوش خانه بپاشید ؛؛؛ در خانه  بلند اذان بگویید ؛؛؛؛ اگه امکان میدهید در بیرون از خانه به اسمتون سحر دفن کرده اند در خانه نیست ۲۱ مرتبه سوره تکویر بخوان تو اب بپاش آسمان 

مشکلتون بنویسید مالی ازدواج

زندگیم از هم نپاشه 

منو شوهرم با عشق و علاقه ازدواج کردیم اما هر دو لج بازی کردیم دخالت ها هم روز ب روز بیشتر بین ما سردی انداخت تا جایی ک با بچه تو شکم کارمون داره ب جدایی می‌کشه 

این فقط خداست که میمونه

مشکلتون بنویسید مالی ازدواج

زندگیم از هم نپاشه 

منو شوهرم با عشق و علاقه ازدواج کردیم اما هر دو لج بازی کردیم دخالت ها هم روز ب روز بیشتر بین ما سردی انداخت تا جایی ک با بچه تو شکم کارمون داره ب جدایی می‌کشه 

این فقط خداست که میمونه

عزیزم خیلی وقتها مشکلات بین زن و شوهر از چشم زخم که بصورت قهر و دعوا لج و لجبازی  شروع میشه ( اولین کار حتمن اسفند دود  کنید ؛؛ ۳۶۵ بار سوره فلق بخانید به نیت باطل شدن چشم زخم  و ۷ مرتبه وان یکاذ و ۴ قل بخوانید در آب و بخورید ؛؛؛ ویک  تخم مرغ بگردون دوسر خودت و همسرت بشکن بریز بیرون )))) آیه ۳۹ طه فقط قسمت ( والقیت الیک محبت منی و لا تصنع عینی) بخوان خانم به تعداد خیلی زیاد تا محبت به هم بیشتر شود ؛؛؛ دوست عزیز یک چیز خواهرانه بهت میگم زندگیت در حد توان تلاش کن نگه داری طلاق مثله قطع عضو هر چقدر پامصنوعی خوب باشه جای پای خود ادم نمیشه  ؛؛ بعدش

هر کس بیاد چون ازش اولاد هم داری جای همسرت نمیگیره برات ؛؛ باهاش مدارا کن ؛؛؛ طلاق پیش خداوند منفور هست ؛؛؛ بماند که بعد طلاق چقدر از طریق خانواده و فامیل اذیت خواهید شد

برای همین تاپیک بهتون درخواست دادم 

😊

گفتید میتونید ذکر بدید 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

آشتی کنه باهام پارتنرم 

یجورایی بازگشت 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم