2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه سایت و اپلیکیشنی که باهاش کار میکنی پشتش یه کد نویسی یا برنامه نویسی داره

اول ببین علاقه داری 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

کار آسونی نیست و نمیشه میانبر زد. یادگیریش واقعا وقتگیر هست و باید خیلی تلاش کنی. برای همین داشتن علاقه خیلی مهمه. دقت و توانایی حل مساله تون هم باید قوی باشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

نسبت به تلاشی که داخل داری شاید به درآمد خیلی بالایی نرسی چون تلاش زیادی میخواد، بیشتر داخلش علاقه مهمه، هر کاری که آدم بهش علاقه داشته باشه، این باعث میشه که بیشتر و بیشتر بتونه برای اون وقت بزاره و اینطوری باعث پیشرفتش میشه، حالا اگه میبینی به برنامه نویسی علاقه داری و میخوای شروع کنی میتونی پیام بدی تل تا کمکت کنم: dorali313

برنامه نویسی یعنی نوشتن کدهایی که منجر به تولید یک وب سایت یا اپلیکیشن یا گیم یا هرچیزی که مرتبط با کامپیوتر و گوشی موبایل باشه . درآمد عالی و آینده عالی به شرط کسب مهارت و تخصص ... باید دوره های آموزشی طی کنی و از صفر یادش بگیری اگه علاقه داری پیشنهاد میکنم دوره ی ۱۲ قدم برنامه نویسی استاد نیکزاد را طی کن 

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡