2777
2789
عنوان

ایام هفته و جنسیت

43 بازدید | 8 پست

خانما شما از بین روزای هفته ( شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه و...)چه روزی اقدام به بارداری کردین و مطمئنین با همون اقدام باردار شدین؟ جنسیت بچه چی شده؟

(لطفا هی نگین چه ربطی داره!!) سوال رو اگه میدونین جواب بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای جنسیت هم اگر دقیقا روز تخمک گذاری باشه و خودت زودتر ارضا بشی چون محیط واژن قلیایی تر میشه بچه پسر میشه ولی اگر یه روز قبل تخمک گذاری یا بعد تخمک گذاری اقدام کنی و همسرت زودتر از شما ارضا بشه بچه دختر میشه.

اخه خب واقعا ربطی نداره! باید روز تخمک گذاری اقدام کنی حالا از یه روز قبل تخمک گذاری تا فردای تخمک گ ...

عزیزم لطف کن شما فعلا به ربطش کاری نداشته باش

اگه روز اقدامت رو یادته و مطمئنی با اون اقدام باردار شدی بگو و جنسیت بچه رو هم بگو

عزیزم لطف کن شما فعلا به ربطش کاری نداشته باشاگه روز اقدامت رو یادته و مطمئنی با اون اقدام باردار شد ...

خیلی بی ادبی.من طبق تجربه گفتم.میخوای برو از علما بپرس چه روزی اقدام کردن شاید نتیجه بگیری

خیلی بی ادبی.من طبق تجربه گفتم.میخوای برو از علما بپرس چه روزی اقدام کردن شاید نتیجه بگیری

اونیکه به خودش اجازه میده بیاد تو تاپیکی که اولش اتمام حجت شده باهاش و اظهار فضل و نظر میکنه و فکر می کنه فقط خودش این مطالبی که فرستاده و (ربطی به موضوع سوال من نداره) رو میدونه واقعا میزان ادبش رو نشون میده ! به اولین پیامی که فرستاده شده در تاپیک دقت کن! کاملا واضح گفته شده ..در ضمن اصلاراضی نیستم پست دیگری در تاپیکم بگذارید. بدورد دانای کل!