2777
2789

حول ۸۰ سال داشت اومده بود از فروشگاه موجودی کارت هاشو بگیره یکیشون ۸۰ هزارتومن داشت اون یکی هم مسدود بود

باهم از مغازه زدیم بیرون ی چنتایی پله داشت در ورودی 

دیدم نشسته روی پله ها و خودشو سر میده پایین

خیلی ناراحت شدم منم دستاشو گذاشتم روی شونم‌ بلندش کردم گفتم چرا خودت تنهایی گفت هیچکسو ندارم سه تا بچه داشتم ک مردن

بعد که کمکش دادم کلی قربون صدقم رفت  ازم تشکر کرد و دستمو بوسید منم خم شدم دستشو بوسیدم بغلش کردم💔خیلی غم انگیز بود برام فک کن چقدر باید تنها باشی ک دست‌ کسی ک سنش یک چهارم تو هست رو ببوسی

آدرس خونشو‌ ازش گرفتم اگ پول و پله ای اومد دستم خرید کنم واسش

چه کار خوبی عزیزم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی غم انگیزه 

من دو سه ماه پیش از مدرسه تعطیل شدم میومدم خونه رفتم برای خونه خرید کنم با دخترم دیدم یه پیرزنی جلومو گرفت یعنی گرسنگی و بیچارگی از سر و روش می‌بارید گفت من چند وقته حتی یه چایی خالی هم نخوردم میتونی برام بگیری،

یه مقداری براش خرید کردم صاحب فروشگاه متوجه شد هفتاد تومن تخفیف برام زد هیچی نگفت اونم ،وسایلا رو دادم بهش اینقدر خوشحال شد،

ولی اون شب خیلی گریه کردم براش😭😭😭😭

وای خدا  چقد با خوندنش بغض کردم کاش همسایه من بود هرچی میپختم یه کاسه براش میبردم 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

قربون خدا برم نمی دونم عذاب کشیدن یه نفر تو سن پیری و تنهایی چه حکمتی داره 

منم چند وقت پیش فروشگاه بودم یه پیرزن با کلی خجالت و من من کردن بهم گفت دخترم میشه یه ماست برام بخری منم یه ماست براش خریدم کلی تشکر کرد پول همراهم کم بود نتونستم خرید دیگه ای براش بکنم تا چند روز حالم گرفته بود 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔