2777
2789

می خوام عکس العمل ها رو بخونم چون خودم قصد دارم یه چند روزی محو بشم هیچ خبری هم ندم ولی استرس دارم.

بی خبر اگه مشکل دارین .میتونه بعدازت شکایت کنه ها

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا نمیزاره تنها برم بیرون چه بی خبر چه با خبر

منظورم وقتی هست که از دستش عصبانی هستی و می خوای بدون اطلاعش به اصطلاح قهر کنی ولی خونه مامانت نری بری جایی که ندونه؟

اصلا کار درستی نیست. هر چقدر هم از همسرت ناراحتی، با صحبت حلش کن. م شده از خونه برم بیرون . رفتم خونه پدرم . البته در شرایطی که کسی خونه شون نبوده و س کسی اصلا نفهمید که من رفتم اونجا. ولی همسرم خونه بود و دید. اگر بی خبر بری جایی خدای نکرده همسرت اگر عصبانی بشه بهت تهمت میتونه بزنه که از خونه رفتی بیرون و معلوم نیست کجا بودی

بچه بازیه مگه..من ک میدونم اگه همچین کاری بکنم هیچوقت راه برگشتن ندارم و‌با اولین حضورم میکشنم...

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

تا حالا کسی این کار رو نکرده؟

دوست من با شوهرش قهر کرد گوشیش رو گزاشت خونه براش یه نامه نوشت بعدم رفت پانسیون چند ماه شوهرش ازش خبر نداشت ولی باعث شد شوهرش متحول بشه