2777
2789
عنوان

خيانت! توروخدا بياين

7441 بازدید | 83 پست

بچه ها اعصابم داغون شد..اين دوست من خيلي دختر خوبيه..ولي  احساسات و قلبش ب عقلش غلبه كرده..

با ي پسري دو سال دوس بود عاااااشق و كشته مرده ي هم بودن...دختره خيلي خواستگار داشت ولي قبول نميكرد..تا ي خواستگار توووپ اومد براش و نميدونم چجوووري قبول كرد...الان دو سالع ازدواج كرده ولي چن ماهه باز با پسره در ارتباطه...پسره ام از ايناييه ك خيلي دختر دنبالشه...ولي خب اين دختررو خيلي دوس داره.

ازش پرسيدم تو ك عاشق محمد بودي چرا ازدواج كردي..ميگفت منو محمد ب درد ازدواج باهم نميخوريم .اشتباهي عاشق شديم ولي كار از كار گذشت ديگه...

حالا عذاب وجدان داره ☹️ زنگ زدم بهش چنان گريه اي ميكرد جيگرم كباب شد☹️ بياين بهم بگين چجوري كمكش كنم ك پسررو فراموش كنه

اول صبح ترسوندیمون

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیانته دیگه. چرا ازدواج کرد اگه کس دیگه ای رو دوس داشت؟؟ 

وقتی ازدواج میکنه ادم حتی باید نگاه منظور دار ب نامحرمم نکنه چ برسه ب رابطه تلفنی و فلانداونم دوماه. مطمئنن شوهرش میفهمه یروزی. کمکش کنید تمومش کنه و توبه کنه.

💎شرایط امروز تو نتیجه باورهای دیروز توست💎
☹️😂ببخشيد😂

خدایا فندق کوچولوی عزیزم رو به تو می سپارم سالم برسونش بهم ...بی نهایت سپاسگزارم...                                                          اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ولی من میدونم چطوری خواستگارشو به محمد ترجیح داد. چون پولدار تر بوده.

می دونم هم چرا الان رفته سراغ محمد...چون حوصله اش سر رفته دلش هیجان میخواد.

عذاب وجدان هم نداره اگر داشت اصلا وارد این رابطه نمیشد.

گریه هم می کنه و به تو هم میگه چون دلش توجه میخواد نه چون ناراحته.

عزیزم خیانته دیگه. چرا ازدواج کرد اگه کس دیگه ای رو دوس داشت؟؟  وقتی ازدواج میکنه ادم حتی باید ...

اره الان خودشم عذاب وجدان گرفته مخصوصا ك اين خوابو ديدع...ميگه خدا هنوز برام راه برگشت گذاشه ك اين خوابو ديدم...

باید واقعا بخواد. من به چشم خودم دیدم زندگی که به خاطر خیانت خانم به طلاق کشیده شد. جامعه ما کشش نداره. پدر و مادرش داغون شدن... تازه شوهرش از مردای خیلی آبرودار و آروم بود. هیچ بی آبرویی نگرد . به کسی نگفت ولی دیگه کار از کار گذشته. آب رفته به جوب بر نمیگرده. دوستت باید اراده کنه. باید واقعا بخواد وگرنه هیچ فایده ای نداره. من جات بودم دوتا میزدم تو گوشش .