2777
2789
عنوان

خيانت! توروخدا بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 7449 بازدید | 83 پست
کسی ک‌توی متاهلی خیانت کنه خدا برکت رو از زندگیش میگیره و‌نفرین شده ب حساب میاد

ولی خدا در توبه رو ب روی همه باز کرده...

استارتر عزیز به دوستت بگو اگه حفظ زندگیت اگه آبروی خودت برات مهمه باید ازین وسوسه شیطانی

دِل ببری برای همیشه...

فردا اگه بااون پسر هم ازدواج کنه خوشبختی رو تجربه نخواد کرد چرا که اون اقای ک اسمش محمد باشه همش بهش شک داره ک دوباره خیانت نبینه

🌹اللّهم صل علی محمّد و آل محمّد🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شوهرش خيلي پولداره...دقيقا درست ميگي... چطوري كمكش كنم پسررو فراموش كنه...خيلي سادس دختره..اي خ ...

ببخشیدا اما تو ساده ای که داری حرص اونو میخوری اون خیلی هم خوب میدونه داره چه غلطی میکنه

ولی خدا در توبه رو ب روی همه باز کرده... استارتر عزیز به دوستت بگو اگه حفظ زندگیت اگه آبروی خودت بر ...

خدا کنه توبه اش واقعی باشه....

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
وای تورو خدا راهنماییش کن هرچه زودتر تموم کنه .شوهرش بفهمه زندگیش خرابه.خدایی اگه یه مرد بود آبروشو ...

اونوقت زندگيييش عاااليه ها...من و دوستام هميييشه يهش ميگيم خوشبحالت بااين شوهر و زندگيت....خوشي زده زير دلش احمق

این که خواب دیده به نظرم اگر همین طور به خیانتش ادامه بده باید منتظر باشه تو بیداریم ببینه من فکر میکنم به دوستتون بگید تمام تلاشش رو بکنه و از فکر اون آقا بیاد بیرون

بعضی حرف ها را “نباید زد”بعضی حرف ها را “نباید خورد"بیچاره دل چه میکشد میان این “زد” و”خورد”

خدایی اینهمه وقاحت و دل و جرعت از کجا میاد؟

نمیدونن جزای خیانت زن توی کشور ما سنگساره؟البته اگه از زیر دست شوهر سالم و زنده بیرون بیای؟

چرا دامن خودشونو به لجن میکشن؟

چرا دوستتون میترسه باردار نشه؟

میخواد از مردی که بهش خائنه بچه هم بیاره؟

برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟😢❤👼
اونوقت زندگيييش عاااليه ها...من و دوستام هميييشه يهش ميگيم خوشبحالت بااين شوهر و زندگيت....خوشي زده ...

واقعا بعضیا وقتی قدر چیزیو میدونن که از دستش دادن.این روز برای دوستت نزدیکه😑

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
اره شوهرش خيلي پولداره...دقيقا درست ميگي... چطوري كمكش كنم پسررو فراموش كنه...خيلي سادس دختره..اي خ ...

اگه ساده بود تا حالا پیش شوهرش لو رفته بود 

پس همچینم ساده نیست 

باهاش یه جوری رفتار کن که به خودش بیاد  

مهربانی مهمترین قسمت انسان بودن است.

هیچی تو نمی تونی کمکش کنی چون اون اصلا کمک نمیخواد. اگر همه ما میدونیم اون باید محمدو بذار کنار به همین راحتی خودشم حتما همینو می دونه.

شما یک اولتیماتوم بهش بده این رابطه رو تموم کنه. اگر نکرد و همچنان همزمان با رابطه به گریه و زاری ادامه داد مطمئن باش نمیخواد خودش و فقط دلش جلب توجه میخواد.

خودت رابطه رو باهاش قطع کن. آدمهای خیانتکار خطرناکن چون وحشتناک خودخواه هستند. مطمئن باش به خاطر منافع خودش در حق شمام بدی می کنه.

خدایی اینهمه وقاحت و دل و جرعت از کجا میاد؟ نمیدونن جزای خیانت زن توی کشور ما سنگساره؟البته اگه از ...

نه بابااااا

ميگه با محمد در حد بيرون رفتنه رابطمون...ولي نميدونم راست و دروغشو...در كل بايد ببخشيد خيلي خره