2777
2789

سلام خانوما؛منو همسرم دو سال دوس بوديم؛شهر دور بودن .خلاصه ازدواج كرديم و يه سال عقد والانم يه سال داره ميشه كه ازدواج كرديم.از همون روز اول عقد هم سر غيرتي بازي الكيش دعوا داشتيم.حسوديش ميشه كلا از عشق زياد و  علاقه اي نيست.از روي اينه كه حس مالكيت داره فكر ميكنه اسباب بازيشم.سر همين حساسيت هاش منو كلي زده و جلو خانوادش حتي خوردم كرده.همون خانواده اي كه جلو ازدواجمون بود مثلا.

منم از خانوادم دورم.نميذاره با كسي دوس بشم مثلا تو ذانشگاه توقع داره با مامان و خواهرش مث دوستا باشم و به كسي نياز نداشره باشم.خودشم خيلي درگير كار و حرص و جوش پوله.عقايد سياسي و ايناش هم مثل من نيست.منم روش خيلي. حساس بودم ولي اينقدر جلوم وايساد و اذيتم كرد تو شهر غريب ديونه شدم و الان اصن ديگه برام مهم نيست كسي جلوش برهنه هم باشه اصن برام مهم نيست.فكر كنيد از خانواده دور نه ميذاره با كسي دوست باشم نه خودش مثل ادم كنارمه.نميدونم بخدا ديگه چيكار كنم دوستاي قديميم رو هم بلاك كرده و نميذاره در تماس باشم.يه شدوت صميمي از بچگي دارم كه فاميلخ براي اون عكس فرساادم با حجاب كامل تو مهموني كه خاله شوهرم براي شام دعوت كرده بود.تو عكس منو شوهرم هستيم.الان رفتم ببينم دوستم جواب داده يا نه ديدم پاك كرده پياممو.اصن حال خوبي ندارم.دلم گرفته.براش پيام گذاشتم اينم جواب شوهرمه: 

🙄🙄

اره

لزومي نداره برا اون عكس بفرستي وقتي اونم چيزي نميفرسته

من از شوهر اون خيلي غيرتي ترم

دوباره نبينم عكس شخصيتو برا كسي غيز از مامان و بابات بفرستي

🙄🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارایی ک‌دوست نداره انجام‌نده تا اعصابتو‌خورد نکنه.. شوهر منم همینه البته اما منم کاری نمیکنم ک عصبیش بکنه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

و شوهرت کپی شوهر.منهههههه 

من ک خسته شدم ت خطممم

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

الان اگر ازدواج شما سنتی بود خب میگفتیم ندیده و نشناخته شما که دو سال دوست بودید چطور متوجه نشدید؟ حالا همه اینا به کنار اما اگر عاشق همید باید به خاطر هم کوتاه بیاید اخرین راهم مشاوره.

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

این اخلاق درست بشو نیست. باید تصمیم بگیری. اگر میخوای بمونی و زندگی کنی ( با توجه به شرایط استقلال خودت، پذیرش خانوادت) پیشنهاد من اینه که کنار بیای با موضوع. کاری نکنی که باهاش درگیر بشی. اگر همیشه تو بحث باشی چیزی درست نمیشه ولی اگر طبق نظرش عمل کنی شاید بعد از یه مدتی اعتمادش زیاد بشه و مشکلاتتون حل بشه. دو روز دنیا ، ارزش همیشه تو تنش بودن و غصه خوردن و نداره.