2777
2789

چیکار کنم یکم بهش عادت کنم همش گریم میگیره 😭😭😭تا میرم دسشویی میام نفسم بندمیاد شوهرم مجبوره بره سرکار شهر غریبم کسی پیشم نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تنهاییم گریم میگیره

عزیزم امیدوارم زودتر بهتر بشی 

من تصادف کرده بودم که پام شکست بجز اون کلی جراحت دیگه هم داشتم شاید بخاطر همین بود که به چشمم نمیومد و خب دورمم شلوغ بود 

سعی کن اروم باشی این روزا هم میگذره سخت نگیر

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

تنهایی واقعا سخته ولی بهتره از دستشویی فرنگی استفاده کنی وبرای رفت وآمد از عصا کمک بگیری اگه درد دار ...

من الان یماهه که پامو بازکردم دوماه ونیم تو گچ بود  تازه یماه اول اون یکی پامم تو آتل بود خیلی سخت بود ولی گذشت

عزیزم امیدوارم زودتر بهتر بشی من تصادف کرده بودم که پام شکست بجز اون کلی جراحت دیگه هم داشتم شاید بخ ...

ان شاالله زود و خوب بگذره 

تا یه اتفاقی برام میفته میگم اگه مامانم زنده بود کنارم بود و میشینم زااااار میزنم هم بخاطر مشکل الانم هم درد نبودن مامانم

ان شاالله زود و خوب بگذره تا یه اتفاقی برام میفته میگم اگه مامانم زنده بود کنارم بود و میشینم زااااا ...

بله واقعا سخته نبود مادر 

خدابیامرزه 

مطمعن باش راضی نیستن که به خودت سخت بگیری

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

شنیدم خوبه ولی تا الان امتحانش نکردم. مرسی

احادیث دروغ نمیگن،در احادیث روایت از کدوم امام هست یادم نیس الان،کهدسنجد،گوشتش گوشت،پوستش پوست و هسته ش استخوان می‌رویاند.همچنین در احادیث هست که باقالی با پوست ساق پا را محک و خون میسازد