2777
2789
عنوان

دوستم

122 بازدید | 16 پست

سلام خانما میشه راهنماییم کنین من یه دوستی دارم که به شدت درسخونه ولی پول اینکه حتی کتاب بخره رو نداره مادرش ولش کرده رفته پدرش هم معتاد هس منم خودم آنقدر مخارج درسیم بالا هس که نمیتونم کمکش کنم فقط یه انگشتر یک گرمی داشتم که الکی به خانوادم گفتم گم کردم رفتیم فروختیم و تونست فقط آزمون شرکت کنه اونم پارسال بود نمیدونم براش چکار کنم آیا شما خیری رو می‌شناسین که تو این زمینه به بچه ها کمک کنه منم خیلی دوس دارم کمکش کنم ولی آنقدر مخارج درسی خودم سنگینه که دیگه روم نمیشه به خانوادم بگم و می‌دونم نمیدن 

بنظر شما چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ببین کتاب بات بده اونم استفاده کنه یا ازمون شرکت میکنی یا نکته هاتو

شهرستان هس مادرش که جدا شد باباش همه چی رو برداشت رفت محلشون زندگی کنه تا پارسال پیشم بود میشد کاری کرد 

دوره چجور بدم بهش بعدم من خودم هر روز مشاورم از کتابا تست میزاره نمیتونم بفرستم بره محل که 

دم شما گرم دختر مهربون با غیرت یه شماره کارتی چیزی بدین که کمک اون بنده خدا بشه

ممنون هیچ کاری براش از دستم بر نمیاد از دار دنیا یه انگشتر داشتم که اونم دادم بهش چقدر حرف خانواده رو تحمل کردم که گفتم گم شده 

شما خیری سراغ دارید؟

ببین خودت کتابارو استفاده کن تموم شد با پیک ارسال کن

ممنون عزیزم امسال کنکور داره من خودمم معلوم نیس امسال قبول بشم اگه بخوام بمونم پشت کتابم لازممه خانوادم بفهمن کتابی که خودم لازممه دادم به یکی دیگه برام نمیخرن 

ممنون عزیزم امسال کنکور داره من خودمم معلوم نیس امسال قبول بشم اگه بخوام بمونم پشت کتابم لازممه خانو ...

اوههه شرایط سخت شد اما ببین بهش بگو کتاب دست دوم بخره قیمتش خوبه اما واقعا شرایطش سخته طفلک

اگه خیری سراغ داشتین که تو زمینه کنکور به بچه ها کمک می‌کنه ممنون میشم معرفی کنید مدارک جدایی خانوادش و اینکه در حال تحصیل هس رو هم میگم بفرسته که مطمعن بشن

اوههه شرایط سخت شد اما ببین بهش بگو کتاب دست دوم بخره قیمتش خوبه اما واقعا شرایطش سخته طفلک

اره واقعا سخته واقعا سخته اصلا نمیتونم توصیف کنم علاقش به درس و خوب بودنش رو پارسال که اینجا بود با کتابهای من میخوند خیلی بهتر بود مامانمم چیزی نمی‌گفت میومد خونمون چون میدونست شرایطش اینه هیچی نمی‌گفت ولی اینکه دور شد ازم خیلی بد شد 

اره واقعا سخته واقعا سخته اصلا نمیتونم توصیف کنم علاقش به درس و خوب بودنش رو پارسال که اینجا بود با ...

اره خوبه به فکر دوستتی اما یک پیشنهاد دارم تو امسال صدتو بزار قبول شی نذر کن اگه نشد سال دیگه به اونم کمک میکنی قبول بشه 

ممنون هیچ کاری براش از دستم بر نمیاد از دار دنیا یه انگشتر داشتم که اونم دادم بهش چقدر حرف خانواده ر ...

میفهممتون دمتون خیلی گرمه خدا حتما میبینه

الانم مزاحمتون نمیشم برا فردا که آزمون دارین فقط یه شماره کارتی که برسه مستقیم به دستشون و شماره همراه بهم بدین

نه والا خیری نمیشناسم اما خودم کمکی میتونم بکنم و اینکه بورسیه قلمچی و کمیته امداد معرفیشون کنم

امام رضا (ع)

اره خوبه به فکر دوستتی اما یک پیشنهاد دارم تو امسال صدتو بزار قبول شی نذر کن اگه نشد سال دیگه به اون ...

باشه حتما ممنون اگه خودم امسال قبول بشم که عالی میشه همه چیزم میدم بهش ایشالا خدا کمک کنه قبول شم