سلام خانما میشه راهنماییم کنین من یه دوستی دارم که به شدت درسخونه ولی پول اینکه حتی کتاب بخره رو نداره مادرش ولش کرده رفته پدرش هم معتاد هس منم خودم آنقدر مخارج درسیم بالا هس که نمیتونم کمکش کنم فقط یه انگشتر یک گرمی داشتم که الکی به خانوادم گفتم گم کردم رفتیم فروختیم و تونست فقط آزمون شرکت کنه اونم پارسال بود نمیدونم براش چکار کنم آیا شما خیری رو میشناسین که تو این زمینه به بچه ها کمک کنه منم خیلی دوس دارم کمکش کنم ولی آنقدر مخارج درسی خودم سنگینه که دیگه روم نمیشه به خانوادم بگم و میدونم نمیدن
میفهممتون دمتون خیلی گرمه خدا حتما میبینهالانم مزاحمتون نمیشم برا فردا که آزمون دارین فقط یه شماره ک ...
باشه حتما من درخواست میدم ممنون میشم قبول کنید
خیلی افتادم دنبال کارش که بورسیه قلم چی بشه ولی بخاطر شرایط روحی خیلی افتضاحی که داشت بخاطر پدر و مادرش اصلا کلا دو ماه نرفت مدرسه کل نمره هاش اومد پایین و قلم چی بورسیه نکرد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.