2777
2789
عنوان

خانمای عزیز یه سوال داشتم.

312 بازدید | 31 پست

سلام.دکتر امروز گفت.اصلا حال بچت خوب نیس.بدون دستگاه نمیتونه.آزمایش ای بی جی میگیره.نمیدونم یعنی مشکل مغزی داره.چرا اینطوری میشه تو ۳۵هفته نمیتونه بدون دستگاه.ولی ۳۲ ۳۳ هفته همه میخوان مرخص بشن.دکتر میگه امیدی نیس.😔اگه زنده بمونه مشکل داره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته به دنیا اومد؟... وای این دکترا تو‌بخش ان ای سی یو فقط دل ادمو میکنن..... منم پسرم سه روز اونجا بستری بود .چون ۲دور بند ناف دور گردنش رفته بود خاستن تحت نظر باشه..

ایشالا خوب میشه نی نی به خدا توکل کن

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
۳۵ هفته دنیا اومده مشکل تنفسی

اگه صرفا مشكلش بخاطر زود دنيا اومدنشه اصلااااا نااميدنباش

اما شايد خودش مشكلي داره ك اونو دكتربهترتشخيص ميده اما هيچوقت نميتونه راجع ب زنده موندنش نظرقطعي بده

مگه خداعه؟

امپول بتامتازون نزدی ؟ 

خب تو‌دستگاه که بذارن درست نمیشه یعنی ؟ 

الان تو ۲۸ هفته هم بچه میمونه چطوره ک‌گفتن نمیشه ؟ 

اکسیژن به مغزش نرسیده ؟

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
چند هفته به دنیا اومد؟... وای این دکترا تو‌بخش ان ای سی یو فقط دل ادمو میکنن..... منم پسرم سه روز او ...

امان از این بند ناف.. من شب و روز ندارم از ترس بند ناف. چیکار کنیم که نپیچه؟؟ من همش رو پهلوی چپ میخوابم. ولی یه وقتایی بیدار میشم میبینم تکون خوردم

امپول بتامتازون نزدی ؟  خب تو‌دستگاه که بذارن درست نمیشه یعنی ؟  الان تو ۲۸ هفته هم بچه ...

فقط به خاطر زود دنیا اومدن مشکل تنفسی داشت.دکترش میگه باید زود به دستگاه جواب میداد.مشکلشو میگه نمیدونم.دکتر اصلی رفته.