2777
2789
باشه مرسیو ذخیره ش میکنم تاپیکتو خودت گفتی ،😁

ادرس میدم بیایی تف کنی 🤣🤣🤣

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

بزن اینترنت خرما وقتی درختش قطع میکنن یه پنیر سفید داخلش هست که بسیار مقوی و خیلیییی خوبه و قبل خرما ...

مرسی گلم انشالله عاقبت بخیر بشی 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم انشالله عاقبت بخیر بشی

فدای شما انشالله یه نی نیه چاق تپل دوست داشتنیه خوردنی به دنیا بیاری 🥺💕

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

فدای شما انشالله یه نی نیه چاق تپل دوست داشتنیه خوردنی به دنیا بیاری 🥺💕

قربونت بشم مهربون 

مرسی از دعای قشنگت سر سجاده نماز شبم هیچ وقت فراموشت نمیکنم  دعاگوت هستم😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خخخخخ بهر حال مرسی عزیزم گرده نخل از کوجاباس بگیرم

دیجی کالا اگه فرستنده خود بم یا بندر عباس حاجی آباد باشه 

یا پیج های اینستا بگردی 

پنیر خرما هم خیلی خوبه هر کدوم بگیری عالیع

ولی تو پیج ها بگرد که فیلم ببینی مطمئن بشی اصله 

قربونت بشم مهربون مرسی از دعای قشنگت سر سجاده نماز شبم هیچ وقت فراموشت نمیکنم دعاگوت هستم😘😘

قربونت برم مرسی عزیز دلم عاقبت بخیر بشی 🥺💕

میشه خصوصیاتتو بگییی

خواهر شوهر منم سال مار به دنیا اومده 

بسیار پشت کار داره 

سیاست داره خوشگله ، با اخلاقه مهربونه 

و همچین خیلی رزق و روزی و شانس داره

قربونت برم مرسی عزیز دلم عاقبت بخیر بشی 🥺💕

عزیزی برام😘😘

همه کسایی که متولد ۸۰ یا بقیه سال های مارن جسورن یعنی؟؟!فکر کنم بیشتر ۷ میلیون آدم میشن!این خصوصیات ...

ببین تاثیر داره نمیگم همشون شبیه همن اما خصوصیاتی ک نوشته هر کسی تو اون سال بدنیا میاد ۸۰درصد همون خصوصیاتو داره البته ماههاشونم فرق داره دیگ باز همشون مثه هم ک نیستن