2777
2789

امشب اقدام کنی به امید حق علیه باطل زمستون بچه بغلته 🤗🤗

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

الله اکبرچرا ملت پیگیر فرهنگ چین شدندو نفر دوقلو هستن یکی میشه قاتل یکی میشه پزشکاینا چیه اخه

یه عده از مردم ما از هر کشوری چیز بدشو یاد میگیرن

چین چیزای خوبم داره 

اینا رفتن دنبال خرافات چین 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی راه بگو امسال بگیره اونیکه تو میخای بگیو خودم بلدم😂

🤣🤣🤣آناناس بخور

گرده خرما بگیر هم خودت هم همسرت بخور 

قرص کمر بخور 

قبل پریودیت آرد جوانه گندم محلی بخور 

اگه نشدی تف کن تو صورتم 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

ی راه بگو امسال بگیره اونیکه تو میخای بگیو خودم بلدم😂

من شنیدم ورزش تغذیه خب و  سالم و رابطه خب زود میگیره 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

انشالله ک بارداری سالمی داشته باشی. اما سال دیگ ول کن حالا ماه بگی یه چیزی سال✋

من واس هر کیو خوندم همون خصوصیاتو داشت ولی خوب باز ماههاشم باهم فرقهایی دارن ک اونارم نوشته 

نمیدونم من معتقدم بهش 

واقعا موثره 

🤣🤣🤣آناناس بخورگرده خرما بگیر هم خودت هم همسرت بخور قرص کمر بخور قبل پریودیت آرد جوانه گندم محلی ب ...

عزیزم گرده خرما چیع و قرص کمر چیع منم بچه دلم میخاد جدی میگی اینارو انجام بدم حامله میشم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

حالا اگه کلاس رزمی بفرستی و باهاش صحبت کنی فک کنم جسور شه

ولی بیشتر بنظرم به مزاجش مربوط میشه جسور بودن 

یه دختر جسور یا یه پسر جسور 😍

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
عزیزم گرده خرما چیع و قرص کمر چیع منم بچه دلم میخاد جدی میگی اینارو انجام بدم حامله میشم

بزن اینترنت 

خرما وقتی درختش قطع میکنن یه پنیر سفید داخلش هست که بسیار مقوی و خیلیییی خوبه 

و قبل خرما دادن یه سری خوشه می‌کنه که همونا خرما میشن البته اگه اشتباه نکنم 

اونو میتکونن میشه گرده 

بزن اینترنت هم خودت هم همسرت باید استفاده کنین 

و قرض کمر 

دو جور هست نر و ماده 

باید بگیری آسیاب کنی بریزی رو اب بخوری 

مقدار خاصی داره خوردنش 

خیلی خوبه

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤