2777
2789
من ۲۰ سالمه افسردگی شدیدی گرفتم ‌ مدااام دلم میگیره گریه میکنم حوصله انجام دادن کاری ندارم . سر کوچک ...

منم همینطور

یه کلکسیونم

افسردگی

اضطراب اجتماعی

اعتماد به نفس ضعیف

استرس زمین گیر کننده

از درون پوسیدم تموم شدم

هیچی نمیتونه منو سر پا کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محیط مهم هست 

اما بیشتر بستگی به شخص داره 

من دیدم بچه ای که تو محیط پرتنش بزرگ شده موفق شده 

دیدم هم بچه ای به بیراهه کشیده شده 

حتی دیدم بچه ای تو محیط با فرهنگ خوب 

تفاهم والدین بدون هیچ کمبودی بزرگ شده اما راه درست رو پیش نگرفته و حتی باعث آبروریزی برای اون خانواده شده 

محیط مهم هست اما بیشتر بستگی به شخص داره من دیدم بچه ای که تو محیط پرتنش بزرگ شده موفق شده دیدم هم ب ...

بله هر دو تاثیر داره

ولی یه نفر رو در نظر بگیرید که از لحاظ ارثی مشکلات روحی بهش منتقل شده، این فرد اگه تو محیط خوب باشه ممکنه محیط بتونه بچربه به ارث

از طرفی کسی که هم ارثی مشکلاتی رسیده بهش هم محیطش خوب نبوده دیگه درصد بالایی ممکنه که دچار مشکلات بشه

محیط خییییلی تاثیر داره، پدر و مادر خیییییلی تاثیر دارن

کسی که تجربه نکرده باشه خیلی سخته درک کنه عمق قضیه رو

استثناها هم همیشه هستن

من 

باعث شد بی اعتماد ب نفس باشم و از جمع دوری کنم و کلا تنها باشم و همیشه استرس داشته باشم 

البته سالها گذشته و دیگه پدرمم فوت کرده ولی اینجاش بده ک از یک جای ب بعد دیگه برات مهم نیست و کلا از خانواده فاصله میگیری 

خانه پدرم درگیری نداشتن 

اما از وقتی ازدواج کردم با خانواده شوهرم زندگی میکنم 

هر روز صدای سر صداشون میاد حال ادم بد میشه 

بچه هاشونم همشون افسردن 

من خودم با شثهرم خداروشکر گوش شیطون کر باشه مشکل اونطوری نداریم اما وقتی صداشون میاد واقعا ادم دلش میگیره

روزای خوب توی راه😎✌🏻

من 

برا کوچیک ترین چیزها بجث و دعواست الان داداشم و ابجیم پرخاشگر شدن متاسفانه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بله هر دو تاثیر دارهولی یه نفر رو در نظر بگیرید که از لحاظ ارثی مشکلات روحی بهش منتقل شده، این فرد ا ...

همسرم تو این محیط بزرگ شده 

کاملا درک میکنم این قضیه رو 

از نزدیکان هم دیدم 

من که الان یه آدم روانیم مثل وحشی ها بچه هامو کتک میزنم مشکل اعصاب برام پیش اومده

خواهر منم الان مثل شماست و با بچه اش رفتار درستی نداره

و چند بارم بچه ۳ ساله رو زده

واقعا این روانشناس ها راست میگن 

مشکلات خیلی از ادما ریشه در کودکی شون داره