2777
2789
عنوان

خانومایی ک رانندگی میکنید بیاید

118 بازدید | 11 پست

من تازه میخوام رانندگی یاد بگیرم و میخوام ی ماشین ارزون بگیرم 

چی خوبه؟ ۲۰۶ و تیبا ۲ خیلی دوست دارم ولی قیمتش بالاست

Mvm110 یا ۲۰۶ مدلای ۸۰ چطوره؟؟

پژو و ماشین چینی مدل پایین ینی سم و سرطان و خرج ....

پراید برداری بهتره تا ۲۰۶مدل ۸۰وخوردی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم پراید و تیبا یا ساینا خوبه چون کوچیکن و به قولی ماشین زنونن.منم یه پراید ۸۶اینا میخوام بگیرم که اگه خدایی نکرده تصادف کردم عذاب وجدان نگیرم😵

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
الان به نظرت پراید ۸۰ بد نیس؟

نه ۸۶تا ۹۰اینا خیلی خوبه بهه نظرم.کلا پراید اینا خرجش خیلی کمتره ولی اگه ۸۰اینا چون خیلی قدیمین خرج باز میکنه واست 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم