خیلی خیلی آدم منفی نگریه طوری که اگه فقط ده دقیقه ببینیش حس منفی و انرژی منفی بهت انتقال میده از زمان و زمین طلبکارع و خیلی آدم دو رو و حسودی هستش مثلاً من اگه چیزی بخرم میره کپ همون میخره با این که من اصلا برام مهم نیست که اون چی خریده میخوام باهاش قطع ارتباط کنم ولی از یه طرف اینجا غریبم کسی رو ندارم شما باشین چکار میکنین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم بهش اهمیت نده خودتو بی تفاوت بگیر ...حالا من جاریم ایفون ۱۳خریده من خودم عشق ایفون ۱۳ام اگه بر ...
نه عزیزم این ربطی نداره ولی خب اون علنی نشون میده حسوده مثلاً ماشین لباسشویی خریدم همش میگفت خوب نیست و گرون خریدین اما بعد از دهنش در رفت میگفت به شوهرم گفتم بره بخره
جاری من سر حسادت که من جهاز اوردم اون با ی چمدون لباس کهنه اومده بود برگشته بود به خانواده شوهرم گفته بود هر دختری با خودش جهیزیه بیاره یعنی مشکلی داره که وسایل خونه میخره بلکه بیان بگیرنش
به گوش من رسید رفتم خونه مادرشوهرم و گفتم وای به حالش بخواد پاشو خونه من بزاره الان چند ساله ریخت نحسشو ندیدم دختره گدا
باور میکنین هر وقت ببینمش تا دور روز حالم بده و حس بدی دارم
من تنهایی رو ترجیح میدم به رفت و آمد با هر کسی جز خانواده خودم
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨