2777
2789
عنوان

سرمه چشم 👁 👁

218 بازدید | 14 پست

بعضیا میگن شبا سرمه میکشن و باهاش میخوابن.

تا صبح اونایی که قراره بریزه زیر چشم میریزه،  صبح پا میشن صورت رو میشورن و زیر چشم تمیز میشه ولی سرمه به چشمشون میمونه. 

واقعا اینجوریه؟ برم حموم هم میمونه تو چشمم؟ بعد اگه انقدر موندگاریش خوبه، از رو پوست با چی پاک میشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاهی که میریزه با چی پاک میشه؟ با تونر یا شوینده صورت میره راحت؟ تو خواب اذیت نمیکنه چشم رو؟

برای من نمی‌ریزه

یه کم ممکنه بماله بغل چشم که دست بکشی میره

بستگی داره چه سرمه ای باشه سرمه طبی یا مداد چشم من دوتاشم استفاده میکنم شبا که میکشی صبح بیدار میشی حالت قشنگی میگیره چشم بن مژه ها سیاه میشه 

نه اذیت نمیکنه اتفاقا سرمه طبی برای چشم خوبه

💕🧚‍♀️                                               

برای من نمی‌ریزهیه کم ممکنه بماله بغل چشم که دست بکشی میرهبستگی داره چه سرمه ای باشه سرمه طبی یا مدا ...

چه خوب. سرمه طبی رو چطوری تشخیص بدم؟  سرمه هاشمی خوبه؟ 

چه خوب. سرمه طبی رو چطوری تشخیص بدم؟ سرمه هاشمی خوبه؟

والا نمیدونم دقیق ولی من از طب معصومین سفارش دادم بعد یه مدت استفاده تاری چشمم برطرف شد

💕🧚‍♀️                                               

تاثیری توی شفاف دیدن محیط داشت برات؟؟؟

من برای اینکه یه تایم تو با گوشی و لبتاب درس میخوندم چشمم تار میدید گفتن سرمه خوبه منم خریدم استفاده کردم البته هم سرمه اثمد گرفتم که سیاهه و جنبه زیبایی هم داره هم سرمه کافوری خریدم بعد حدودا ۱ ماه استفاده کم کم مشکلم برطرف شد

💕🧚‍♀️