2777
2789
عنوان

کسی خال برداری صورت انجام داده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 84963 بازدید | 59 پست
ليزر كردي؟فكر كنم خداكثر تا يه ماه خوب بشه

از منشی دکتر پرسیدم . گفت لیزر نیس 

یه اسم دیگه گفت که یادم رفت خخخخخ

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
اگه اشتباه نکنم مال منم همینطور باشه .  خدا کنه جاش بره  من فکر نمیکردم طول بکشه . گف ...

اگه برای عید میخوای که بطور کامل نمیره ....برای من اول زخمی بود بعد کم کم بصورت لک های قرمز رنگ شد بعد شد صورتی و بعد هم محو شد اما برای شما فک نکنم تا عید برطرف بشه....تقریبا یه شش ماهی طول کشید البته مال من هم خال های کم رنگی بود که من خودم بیشتر میدیدمشون و از دور دیده نمیشدن توی یک جلسه برداشته شد و کلا 170 هزار تومن شد البته فک کنم سال 93 بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره. پدرم خال مامانم و برداشت

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
اگه برای عید میخوای که بطور کامل نمیره ....برای من اول زخمی بود بعد کم کم بصورت لک های قرمز رنگ شد ب ...

وااای کاش تا عید خوب میشد . 

اصلا فکر نمیکردم انقدر طول بکشه 🙁. 

میشه روش کرم آرایشی یا پنکک بزنم؟؟

البته الان که زخمه . منظورم دو سه هفته دیگه س . 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
من اولین بارمه انجام میدم .  ینی کی خوب میشه؟؟؟ نکنه جاش بمونه؟؟؟استرس گرفتم .

خال مامان من روی گونه اش بود و گوشتی و برجسته بود. پدرم جراحی کرد برداشت. اگه پیش دکتر خوبی رفتی و خوب برداشته و درست بخیه زده نگران نباش عزیزم هیچ اثری ازش نمیمونه. یادمه مال مامانم هم تا چند وقت زخم بود و جاش یکم مونده بود بعد درست شد

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

من وسط بینیم خال دارم می ترسم جای بخیه بمونه گوشتی نیست چندسال پیش. لیزر کردم دوباره همون شد

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
خال مامان من روی گونه اش بود و گوشتی و برجسته بود. پدرم جراحی کرد برداشت. اگه پیش دکتر خوبی رفتی و خ ...

این دکتر رو یکی از دوستام چند بار رفته بود پیشش برای لیزر و خالبرداری و .... 

راضی بود و بهم پیشنهاد کرد برم . 

البته خال من ریز بود . گوشتی نبود . نیاز به بخیه نداشت . 

من وسط بینیم خال دارم می ترسم جای بخیه بمونه گوشتی نیست چندسال پیش. لیزر کردم دوباره همون شد

آره ادم‌میترسه دوباره برگرده و عین قبل بشه 

این دکتر رو یکی از دوستام چند بار رفته بود پیشش برای لیزر و خالبرداری و ....  راضی بود و بهم پ ...

پس چیز خاصی نبوده گلم . نگران نباش وقتی حتی بخیه نزده هیچی نمیمونه خوشگل خانوم 😆

پس چیز خاصی نبوده گلم . نگران نباش وقتی حتی بخیه نزده هیچی نمیمونه خوشگل خانوم 😆

خخخخخ ممنون . خدا از دهنت بشنوه . 

الان جاش زخمه . 

توی صورتم انگار جای زخم‌آبله مرغان مونده 😂

من چهارشنبه ی پیش انجام دادم البته دکتر گفت سه مرحله طول میکشه . چهارشنبه مرحله ی اولش بود . ول ...

ﻣﻨﻢ ﻳﻜﺸﻨﺒﻪ اﻧﺠﺎﻣﺶ ﺩاﺩﻡ. ﻭاﻻﻥ ﺭاﺿﻴﻢ.

ﻳﻜﻴﺶ ﻛﻨﺎﺭ ﺑﻴﻨﻴﻢ ﺑﻮﺩ ﻳﻜﻮﭼﻮﻟﻮﺗﭙﻞ ﺑﻮﺩ, ﻳﻜﻴﺶ ﺭﻭﭘﻴﺸﻮﻧﻴﻢ ﺟﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻣﻮﻫﺎﺭﻭﻳﺶ ﺩاﺭﻥ, ﺩﻭﺗﺎﻫﻢ ﺑﺎﻻﻭﭘﺎﻳﻴﻦ ﻟﺒﻢ ﻛﻪ اﻧﺪاﺯﻩ ﻧﻘﻂﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﻭﺑﺮﺟﺴﺘﮕﻲ ﻧﺪاﺷﺘﻦ. ﻭﻟﻲ ﻳﻜﻴﺶ ﻛﻨﺎﺭﮔﻮﺷﻢ ﺑﻮﺩ ﺩﻗﻴﻘﺎ ﮔﻴﺠﮕﺎﻫﻢ. اﻧﺪاﺯﻩ ﻳﻜﻮﻧﻴﻢ ﻧﺨﻮﺩ. ﺑﺎاﺣﺘﻴﺎﻁ ﺑﺮﺩاﺷﺖ ﻭﺑﺨﻴﻪ ﻣﻴﺨﻮاﺳﺖ ﻭﻟﻲ ﻧﺰﺩ. ﮔﻔﺖ ﻳﻪ ﺟﺎﻳﻴﻪ ﻋﺼﺐ ﺻﻮﺭﺗﺖ اﺯاﻳﻨﺠﺎﺭﺩﻣﻴﺸﻪ ﺧﺪاﻳﻲ ﻧﻜﺮﺩﻩ ﺑﻬﺶ ﺩﺳﺘﻢ ﺑﺨﻮﺭﻩ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻂﺮﻧﺎﻛﻪ. ﺭﻭﻳﺎﻳﻨﻮﭘﺎﻧﺴﻤﺎﻥ ﻛﺮﺩﻩ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﺮﺭﻭﺯﺑﺎﺯﻣﻴﻜﻨﻢ ﭘﻤﺎﺩﻣﻴﺰﻧﻢ. ﻣﻴﺒﻨﺪﻡ. ﺭﻭﻱ اﻭﻧﻴﻜﻲ ﺧﺎﻻﺭﻭﻫﻢ ﻧﻤﻴﺰاﺭﻡ ﺧﺎﻟﻲ ﺑﻤﻮﻧﻪ ﻫﻤﺶ ﭘﻤﺎﺩﻣﻴﺰﻧﻢ.ﺑﺑﻬﻢ ﻗﺮﺹ ﭼﺮﻙ ﺧﺸﻚ ﻛﻨﻢ ﺩاﺩﻩ. ﺧﺪاﺭﻭﺷﻜﺮﺭاﺿﻴﻢ. ﺟﺎﻱ اﻭﻥ ﺳﻪ ﺗﺎﻛﺎﻣﻞ ﺳﻔﻴﺪﺷﺪﻥ ﻳﻜﻢ ﻛﻨﺎﺭﺑﻴﻨﻴﻢ ﺟﺎﺵ ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﻭﻛﻨﺎﺭﮔﻮﺷﻤﻢ ﻫﻢ ﺟﺎﺵ ﺑﺰﺭﮔﻮﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﻭﻫﻢ ﺩﺭﺩﺵ ﺯﻳﺎﺩﻩ. ﺣﺘﻲ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻢ اﻳﻦ ﻃﺮﻓﻢ ﻏﺬاﺑﺠﻮاﻡ.

ﺑﺘﻠﻴﺰﺭﺳﻮﺯﻭﻧﺪ, ﺩﺭﺩﻡ ﺯﻳﺘﺪﻧﺒﻮﺩ, ﻭﻟﻲ ﻛﻨﺎﺭﮔﻮﺷﻤﻮﺁﻣﭙﻮﻝ ﺯﺩ. ﮔﻔﺖ ﺗﺎﻳﻪ ﻣﺎﻩ ﻫﻴﭻ اﺛﺮﻱ ﻧﻤﻴﻤﻮﻧﻪ ..ﺑﺒﺨﺶ ﻃﻮﻻﻧﻲ ﺷﺪ 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
وااای کاش تا عید خوب میشد .  اصلا فکر نمیکردم انقدر طول بکشه 🙁.  میشه روش کرم آرا ...

آره بعد از اینکه زخمها افتاد و رنگ قرمز به خودش گرفت میتونی کرم بزنی البته من سعی میکردم آرایش نکنم چون بالاخره وقتی منافذ پوست بسته میشه پوستت حالت خسته به خودش میگیره....

ﻣﻨﻢ ﻳﻜﺸﻨﺒﻪ اﻧﺠﺎﻣﺶ ﺩاﺩﻡ. ﻭاﻻﻥ ﺭاﺿﻴﻢ. ﻳﻜﻴﺶ ﻛﻨﺎﺭ ﺑﻴﻨﻴﻢ ﺑﻮﺩ ﻳﻜﻮﭼﻮﻟﻮﺗﭙﻞ ﺑﻮﺩ, ﻳﻜﻴﺶ ﺭﻭﭘﻴﺸﻮﻧﻴﻢ ﺟﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻣﻮﻫﺎ ...

عزیزم‌ممنون از توضیح کاملت . 

تو چه پمادی میزنی؟؟

به من گفت پماد انتی بیوتیک دوپیروسین بزن . 

ولی وقتی میزنم زخمهام شدیدا خارش و سوزش پیدا میکنه 😯