2777
2789
عنوان

کسی خال برداری صورت انجام داده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 84963 بازدید | 59 پست
عزیزم‌ممنون از توضیح کاملت .  تو چه پمادی میزنی؟؟  به من گفت پماد انتی بیوتیک دوپیروس ...

ﭘﻤﺎﺩاﻳﭙﺎﻧﺘﻦ. 5 ﺩﺭﺻﺪ.

اﮔﻪ ﺧﺎﺭﺵ ﻭﺳﻮﺯﺵ ﺩاﺭﻱ ﺑﻪ ﺩﻛﺘﺮﺕ ﺑﮕﻮ. اﻧﺸﺎﻟﻠﻪ ﺧﻮﺏ ﺧﻮﺏ ﻣﻴﺸﻲ. 

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پیش یه دکتر پوست رفتم البته تو مشهد رفتم کارش خوب بود  تو تهرانم مطب داره سرچ کنی پیدا میشه ...

دوست منم برای برداشتن خال صورت و دستش رفت پیش ایشون و خیلی تعریف می کرد و راضی بودش و میگفت خیلی دکتر خوبیه و از نظر هزینه باهاش راه اومده

من خالهامو دکتر با یه دارویی که خودش اختراع کرده سوزوند،عالی بود دو ساله برداشتم هیچ اثری ازش نمونده

چی بود

میشه شمارشو وایدی تلگرامشو بدین 

واینکه مراقبتی بعدش انجام دادین 

خودم پیش دکتر مریم حبیبی زاده انجام دادم خیلی دکتر خوبین کاراشونو با ظرافت انجام میدن و با ابزارهای بروز کار می کنند من که خیلی راضی بودم  پیجشو میزارم  برید ببینین نمونه کاراشو https://www.instagram.com/dr_habibizadeh/

من یه خالی گوشتی گوشه چشم سمت راستم داشتم و خیلی نزدیک به چشمم بود و می ترسیدم که نکنه آسیب به چشمم بزنه خیلی دنبال دکتر گشتم بعد کلی پرس و جو رفتم پیش دکتر حبیبی زاده و خال رو برام برداشت انقدر خوبه کارش و تمیز که اصلا معلوم نیست که من خال داشتم