2777
2789
عنوان

کسی خال برداری صورت انجام داده؟؟؟

84963 بازدید | 59 پست

سلام به همگی

صبح بخیر

میگم شماها تا حالا خودتون یا کسی از اطرافیانتون خال برداری صورت انجام دادید؟؟؟

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

من چهارشنبه ی پیش انجام دادم البته دکتر گفت سه مرحله طول میکشه .

چهارشنبه مرحله ی اولش بود .

ولی هنوز جای خالهام حالت زخمه .

مث وقتی که ابله مرغان گرفتی و تازه خوب شده و دونه ها تازه خشک افتاده

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

من اولین بارمه انجام میدم . 

ینی کی خوب میشه؟؟؟

نکنه جاش بمونه؟؟؟استرس گرفتم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو سال پیش انجام دادم،یه کم طول کشید که جاش خوب بشه ولی الان هیچ اثری ازش نیست

ممنون عزیزم که اومدی 

یادت هست چن روز طول کشید؟،؟

زخمهاش چه جوری بود اولش؟؟؟

الان دوباره خالها برنگشته؟؟؟

افی جان خالهای شما بزرگ بود یا ریز؟؟؟

مال من کوچیک و ریزه  . برجسته هم‌نیس ولی دیگه رفته بود رو اعصابم . تصمیم گرفتم برش دارم . 

عزیزم هزینه ش چقد بود حدودا  منم میخوام برم

من باید سه مرحله انجام بدم با فاصله ی دو هفته . 

هر جلسه حدود ۵۰ تومن میشه 

دکتر گفت بعد از مرحله ی آخر ،  صورتتو پاکسازی میکنم . اونم حدود چهل تومن در میاد . 

فک کنم همه مراحل با هم با هم ۲۰۰ تومن بشه 

من ١٠ سال پيش دوتا از صورتم برداشتم .يكيش مابين دو ابروم بود درست تر بود.من جراحي كردم تا مدتي جاي ب ...

مال من نیاز به جراحی نداشت . 

چن تا دونه خال  و کک و مک ریز بود که دکتر اول پماد بی حسی زد بعد با یه دستگاهی برش داشت . 

البته الان‌مرحله اولشو انجام دادم 

فک کنم تا عید تموم بشه انشالله

من کوتل کردم البته خالهام کم رنگ بود اما خودم میدیدم بعد از شش ماه کلا برطرف شد الان خیلی خوب شده

اگه اشتباه نکنم مال منم همینطور باشه . 

خدا کنه جاش بره 

من فکر نمیکردم طول بکشه . گفتم سریع با یه جلسه میره . 

خدا کنه زود خوب بشه و جاش هم نمونه 

منم چن سال پیش خالمو برداشتم هم گوشتی هم کوچیک کل صورتم پرخال بود.گوشتی بزرگم که رو لپم بود و بخیه نزد چون سنم کم بود۱۵سالم بود والان دوباره یکمش در اومده ولی بقیه اثری ازش نیس.من خیلی مراقبت میکردم مثلا به مدت یک ماه از خونه بیرون نرفتم صورتمو روزی ۳بار با صابون بچه میشستم و پماداشو دقیق سرساعت میزدم واینجوری بود که الان چیزی نمونده زیر نور خورشید هم نمیررففتتتمم

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم