2777
2789
عنوان

زود همسری🤕

549 بازدید | 46 پست

الان مدشده..

ما بخواطر شغل پدرم از تبریز اومدیم شهرهای اطرافش..

البته شهر نه روستا ک خیلی هم خوبه

خواهرم کلاس نهمه 

میره مدرسه میاد تعریف میکنه که ۵ تا از یه کلاس هفتم نامزدن 

الان دو یا سه تا از هم کلاسی هاشون ازدواج کردن 

واقعا من موندم چی بگم به این جور افراد که از بچگی ب فکر شوهرن...

اصلا اون بچه از زندگی زناشویی چی میدونه 

نامزد همشونم بالای ۲۲ سال 

حتی من شنیدم تو یکی از روستاهای اینجا مثلا یه بچه پسر ک بدنیا میاد مثلا دوسه سال یا ماه پشت سرش یه دختر بدنیا میاد قبل زایمان رو دختره اسم میزارن ک بزرگ شدن اینا برا همن..هعی

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

روستای شوهرم ایناام اینطوریه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراقب باش شوهرت ندن

من خانوادم خودشون مخالف این کارن🤣

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

اون پسرا دیگ چ قدر عوضین ک میتونن با دختر زیر هیجده سال رابطه ی جنسی داشته باشنپدوفیل های مسموم

از خداشونن

اون پسرا دیگ چ قدر عوضین ک میتونن با دختر زیر هیجده سال رابطه ی جنسی داشته باشنپدوفیل های مسموم

یکی از اشناهای ما ۲۹سالش و خاطر خواه ی دختر کلاس نهمی شد.مامان دختره ک انگار عجله داره .دختر پدر نداره عموش قیمش هست گفته وایسین تا پسرم بشه ۱۸ سالش ک قیم شه.

زنه انگار دخترش رو دستش مونده

حالا جای عجیبش اینه ک 

یکی از بچه ها ک همکلاسیشه 

یبار گویا نامزد کرده بعد این پسره افتاده زندان 

از عقد ایناهم فک کنم گذشته یا چجوری اینو دوباره شوهر میدن 

بعد ک پسره از زندان درمیاد میفهمه 

میره جلو باباشو میگیره و با تفنگ بهش میزنه 

بیچاره پدره فق ۲۰ روز موند بیمارستان 

ابجیم میگه از ۱۰ اسفند دختره مدرسه نمیاد تا ب الان

اسم گذاشتن رو بچه خیلی کار احمقانه ایهبچه رو بدبخت میکنن

به نظرم عشق یه طرفه خیلی می‌تونه به وجود بیاره

مثلا پسر از یه دختر دیگه خوشش بیاد اما دختر از بچگی خیال بافی کرده باشه که ما مال همیم

و برعکسش