atikhanom78 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1934 عنوان دعوا کردیم(میشه بیاین) 180 بازدید | 11 پست انقدر اشک ریختم چشام پف کردهیه غلطی کردم صبحی شوهرم مثه برج زهرمار شده حرف نمیزنه امروز صبح اومد دم خونه مامانم اینا دنبالم مامان منم اصرار که ناهار درست کنم شوهر منم غذاهاشو دوست نداره منم گفتم نه میخوام برم خونه دوباره اصرار کرد بیام بالا خودم بگم برای اینکه نیاد گفتم تو بزرگتری یا اون؟نمیخواد بیای این حرفو شنیده شوهرم🤦♀ حالا هرچی باهاش حرف زدم فایده نداشت من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋 1404/01/21 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahrzadamir عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 4601 ب نظر من چیز خاصی نگفتی خب واقعا مامانت بزرگتره😂🥲 🫂🙂سردرگم در هیاهو
atikhanom78 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1934 متوجه نشدم عزیزم ببین همسرم اومد دم خونه مامانم دنبالمنیومد تو دیشبم که منو رسوند نیومد تومامانم داشت میومد بالا که بهش بگه ناهار بمونه گفتم نیا تو بزرگتری یا اونشوهرم شنیده میگه بی احترامی کردی به منگفتی اون)🥲 من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋
masiiii77 عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 6742 ببین همسرم اومد دم خونه مامانم دنبالمنیومد تو دیشبم که منو رسوند نیومد تومامانم داشت میومد بالا که ب ... خوب کاری کردی..بگو توهزار دفعه ادم حساب نمیکنی هیچی نیس پس
atikhanom78 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1934 حرف شما درست بود شوهرت بی ادب و خودخواهع اصلا محلش نزار تا خودش بیاد آشتی میگه چرا گفتی اوناین و اون به در و دیوار میگن🥲من هروقت برم حتی در حد یه سلام به مامانش میگم و بعد میرم من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋
atikhanom78 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1934 چقدر بد نوشتی من یکی متوجه نشدم ببین همسرم اومد دم خونه مامانم دنبالمنیومد تو دیشبم که منو رسوند نیومد تومامانم داشت میومد بالا که بهش بگه ناهار بمونه گفتم نیا تو بزرگتری یا اونشوهرم شنیده میگه بی احترامی کردی به منگفتی اون)🥲 من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋
atikhanom78 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1934 چی شد؟ شوهرت چیو شنید؟ اینکه به مامانم گفتم نیا بالا تو بزرگتری یا اونمیگه گفتی اون)این و اون به ادم نمگن بی احترامی کردی من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋