2777
2789
عنوان

کاش یکی مثل ثابت میومد منو میبرد با زور

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 22 پست
[QUOTE=378281482]والا شوهرم خوبه ولی ثابت مجبورم کنه دیگه چاره ای ندارم🤣🤣🤣[/QUOTE🤣🤣اره

سلام من کسی مثله ثابت رو دارم اومده چندساله برام اشک می‌ریزه شوهرم بدجورخیانت کرد پول و کارم نداره ولی بچه هام چی؟؟ من بخاطره خراب نشدنه روحیه اونا جلوشون باهمه مشکلات چیزی از پدرشون نگفتم الان اونا عاشقه و وابسته پدرشونن بچه های طلاق رودیدم روحیه افتضاحی دارن من کلا ۲۶ سالمه قیافه و‌هیکلمم چیزی نمیگم که تعریف حساب نشه... ولی خودمو جوونیمو وقفه بچه هام کردم این حرفا فقط زدنش آسونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام من کسی مثله ثابت رو دارم اومده چندساله برام اشک می‌ریزه شوهرم بدجورخیانت کرد پول و کارم نداره و ...

عزیزم بچه ها هم خدای خودشون رو دارن ، اینکه بخوای بخاطر اونا جوونیت رو با کسی بگذرونی که عذابت بده خب در اینده حق داری ناراحت و افسرده باشی اونوقت اونا بیشتر اسیب میبینن‌.

حالا از کجا پیدا شده این ثابت؟

حَسبی الله💫🍃
عزیزم بچه ها هم خدای خودشون رو دارن ، اینکه بخوای بخاطر اونا جوونیت رو با کسی بگذرونی که عذابت بده خ ...

بعد خانوادمم هستن من متاسفانه شخصیت وابسته دارم به اونا هم مثله بچه هام وابسته ولی اونام گفتن اگه ازشوهرت طلاق گرفتی دیگه هیچ وقت اسمه ماروهم نیار چون محلمون همه آشناها باهمن از اینایی که طلاق روکلا عیب می‌دونن....این آدم البته داراییش خیلی اندازه ثابت نیس ولی از اون عاشقتره....خیلی اتفاقی شمارم افتاد دستش