2777
2789
عنوان

امتحانا از چنده خرداد شروع میشن

92 بازدید | 6 پست

برای پایه یازدهم اون 6 تا درس که نهایی هستن رو اول امتحان میدیم یا درسایی که نهایی نیستن رو؟

پارسال چه تاریخی امتحانا شروع شدن؟

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

امسال به احتمال زیاد از ۲۸ اردیبهشت شروع میشه

و هنوز مشخص نیست که چه دروسی چه تاریخی امتحانه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

امسال به احتمال زیاد از ۲۸ اردیبهشت شروع میشهو هنوز مشخص نیست که چه دروسی چه تاریخی امتحانه

مچکرم

نمیدونی اول نهایی هارو میدیم یا غیره نهایی ها؟اگه نمیدونی نظر و حدست چیه؟

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مچکرمنمیدونی اول نهایی هارو میدیم یا غیره نهایی ها؟اگه نمیدونی نظر و حدست چیه؟

متاسفانه نمیتونم حتی حدس بزنم

برنامهٔ دوازدهم هنوز نیومده که بخوام بر اساس اون بگم 

ولی احتمالا از دروس عمومی شروع میشه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

مچکرمنمیدونی اول نهایی هارو میدیم یا غیره نهایی ها؟اگه نمیدونی نظر و حدست چیه؟

ببین ترکیبی می‌زارن یه روز عمومی یه روز تخصصی ، اکثرا اولین امتحان یا دینیه یا عربی ولی احتمال داره اولین امتحانو با تخصصی شروع کنن ، باید برنامه دقیق رو بدن هنوز هیچی معلوم نیست

ببین ترکیبی می‌زارن یه روز عمومی یه روز تخصصی ، اکثرا اولین امتحان یا دینیه یا عربی ولی احتمال داره ...

سپاسسسس