2777
2789
عنوان

کسی دچار خیالپردازی ناسازگار بوده⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 81 پست

منم داشتم اوایل لذت بخش بود بعدا کل وقتمو می گرفت و خیلی از درسام و کارام و دنیای واقعی عقب افتاده بودم رفتم روانپزشک ی مدت دارو خوردم الان کاملا خوب شدم خیلی خوشحال دیگه وقتم تلف نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا درسته این افکار رو هی تو ذهنت تداعی میکنه تا کم کم به پوچی برسی به بی هدفی بی امیدی بی انگیزه ...

اگه وارد این مسیر بشی و خودکشی کنی یعنی خدا لیاقتت دونسته این نابودیو! اگه وارد چالش ها بشی و خدا نزاره نابود بشی پس این دانایی لیاقتت بوده ! 🙂

اگه وارد این مسیر بشی و خودکشی کنی یعنی خدا لیاقتت دونسته ! اگه وارد چالش ها بشی و خدا نزاره نابود ب ...

من برای اون خانم مثال زدم 

گفتم کار شیطان همینه 

و گرنه من صد سال سیاه هم هیچ وقت دست به چنین کاری نمیزنم نه جرئتش رو دارم نه دلم میخواد آخرتم رو خراب کنم

من فقط مشکلم کنکورمه این که حل بشه درست میشم یکم رو نمازام هم دیر وقت میخونم 🤕 راه حلی نداری

اونا حتی اگه به جواب کنکورت برسی که نمیگن آفرین ! اتاق فکرتو به کار بنداز