2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم بنظرتون سیم کارتمو عوض کنم یا نه🫠💔

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 20 پست
نشون میده که داره اما خب چرا تلاشی نمیکنه باهم باشیم باز؟خیلی باهم لجبازی کردیم و همش دعوا شده بود ز ...

چی بگم والا خدا خودش هرچی خیرته بزاره سر راهت منم هنوز شوهرمو دوس دارم با اینکه اون دوسم نداره و بارها خیانت کرده منم چن سال پیش ی سال تمام قهر بودم میخواستم طلاق بگیرم الان شرایط تورو میبینم یاد اون روزام میوفتم و قلبم باز تیکه تیکه میشه ک انقد عذاب میکشیدم دلم نمیخواست زندگیمو تموم کنم اما شوهرم باهام خوب نبود تو اون یکسال ک ولش کردم خیانت کار هم شد چون هرچی اومد دنبالم برنگشتم گفتم حتما بخاطر مهریه می‌ترسه 

خدا می‌دونه اون روزا چه حال بدی داشتم تا پای طلاق رفتیم تو محضر بهم التماس کرد برگردم منم از خدا خواسته برگشتم اما بعد یه هفته دیدم بدتر شده خیانتکار و زن بازم شده دیگه ناخواسته باردار شده بودم اون موقع قرص سقط هم خریدم اما هم میترسیدم چون میگن مثه اینه ک ی آدم بزرگو بکشی اگه بچه سقط کنی منم ترسیدم با این کارم خدا خشمش بگیره بدتر زندگیمو نابود کنه اما نگهش داشتم الانم دو سالو نیمشه قربونش برم همه زندگیمه اما خب شوهرم دوسم نداره و باهام خوب نیست😔💔 ببخشید وراجی کردم دلم گرفته بود

توام بنظرت ی مدت ناپدید شو خطتو خاموش کن ببین واکنشش چیه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چی بگم والا خدا خودش هرچی خیرته بزاره سر راهت منم هنوز شوهرمو دوس دارم با اینکه اون دوسم نداره و بار ...

دورت بگردم متاسفم واقعا💔

باز شوهر تو محضر التماست کرده برگردی شوهر من بدتر روز شماری کرد تا طلاق بگیریم و بدتر هولم داد تو اون مسیر سخت 

از من که گذشت امیدوارم خدا از اون مهر و محبت خودش به زندگیت ببخشه و زندگیت دوباره گرم بشه میدونم خیلی سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم متاسفم واقعا💔باز شوهر تو محضر التماست کرده برگردی شوهر من بدتر روز شماری کرد تا طلاق بگی ...

عزیزم اتفاقا شوهر تو خیلی مرده که بیشتر از این با احساساتت بازی نکرده و کارو تموم کرده ممنون از دعای خیرت 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

عزیزم اتفاقا شوهر تو خیلی مرده که بیشتر از این با احساساتت بازی نکرده و کارو تموم کرده ممنون از دعای ...

نه اون میدونست که من دوسش دارم نباید با من اینطور تا میکرد 

عزیزم من تاپیک هاتو مرور کردم این بیچاره که گفته دوباره شروع کنیم خودت شلنگ تخته میندازی،بنظرم باید با ی روانشناس و روانپزشک مشاوره بشی البته جهت توهین نیستا،چون رفتار و گفتارت همخوانی ندارد از ی طرف دلتنگی،از ی طرف پسش میزنی،اصلا نشونه خوبی نیست ایندتم خراب میکنی

عزیزم من تاپیک هاتو مرور کردم این بیچاره که گفته دوباره شروع کنیم خودت شلنگ تخته میندازی،بنظرم باید ...

اخه من کی پسش زدم عزیز؟

ی بار اوایل طلاق گفت من اونموقع چون خیلی حالم بد بود مخالفت کردم بعدش دیگه الان میگ دوست باشیم باهم تا ببینیم چی میشه منم میترسم