2777
2789
عنوان

چی بگم به مشتری

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 33 پست

وقتی گفتی کادوی تولده اونم جدی گرفته دیگه این شد تجربه که اگه برای کسی کاری انجام میدی و پولشو لازم داری تعارف نکنی نهایت یه دوست یا فامیل مشترک که آدم مطمینیه  باهاش حرف بزنه که مثلا قیمت این کارو ازت چند گرفته اونم اگه بگه کادوی تولده اینا بگه مگه میشه حتما تعارف کرده به هرحال زحمت زیاد داره و ازاین حرفها شاید اثر کنه و پولتو بده فقط دقت کن آدم مطمینو با سیاستی باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روم نمیشه

خجالت و بذار کنار وگرنه همه سو استفاده میکنن

بگو از دوستم پول قرض گرفتم الان لازم داره خودم یه وسيله خریدم پولام و دادم بابت اون😐

والا مردم خیلیییییی رو دارن😑

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

خجالت و بذار کنار وگرنه همه سو استفاده میکننبگو از دوستم پول قرض گرفتم الان لازم داره خودم یه وسيله ...

اخه من تعارف زدم گفت که نمیشه زحمت میکشی پولتو میدم بعد بهش گفتم باش پس موقع تحویل درباره قیمت صحبت میکنیم ولی چیزی نپرسید حالا پس میرم بهش همینو میگم 

الان که واقا نمیتونی کاری کنی چون خودت گفتی ولی دیگه از این حرفها نگو 

یک نفر پرسید چقدر میشه بگو قابل نداره برای شما اینقدر یه منتیم سرش بزار 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اخه من تعارف زدم گفت که نمیشه زحمت میکشی پولتو میدم بعد بهش گفتم باش پس موقع تحویل درباره قیمت صحبت ...

دیگه نمیاد  نمیبینش دیگه چقدر فامیله منظور دوره یا نزدیکه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

بعضیا همینن منم یه لباس دوختم قبلشم تاکید داشت پولشو بگیرگفتم باش.بعدتحویل گرفت یه قابل نداره گفتم رفت که رفت😑😑😑حیف زحمت....توام بدون رودربایسی پیامش بده بگوعزیزم قابل دارنیست هزینه کارت انقدع.اینم شماره کارت

برای آرامش وعاقبت بخیری  منوخونوادم یه صلوات  مهمونم میکنی ؟🥺
اخه من تعارف زدم گفت که نمیشه زحمت میکشی پولتو میدم بعد بهش گفتم باش پس موقع تحویل درباره قیمت صحبت ...

خودت باید میگفتی هزینش اینقدر شده 

تا از رو بره

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

عزیزم در مورد بچه چکار کردی منم هنوز دودلم

ما درخواست دادیم تایید شد مراحل اداریش حل شه انشالله بیاد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂