لباس دوتا دختریکی از فامیل گلدوزی با دست انجام دادم یه تعارف زدم که کادو تولدشون بعدش گفت که زحمت میکشی نمیشه اینجوری و رفت موقع تحویل لباس که اومد تشکر کرد قیمت نپرسید رفته و هنوز پیداش نیست بنظرتون چی بگم بهش هزینه لباسارو بده خیلی گیرم نیاز به پول دارم
وقتی گفتی کادوی تولده اونم جدی گرفته دیگه این شد تجربه که اگه برای کسی کاری انجام میدی و پولشو لازم داری تعارف نکنی نهایت یه دوست یا فامیل مشترک که آدم مطمینیه باهاش حرف بزنه که مثلا قیمت این کارو ازت چند گرفته اونم اگه بگه کادوی تولده اینا بگه مگه میشه حتما تعارف کرده به هرحال زحمت زیاد داره و ازاین حرفها شاید اثر کنه و پولتو بده فقط دقت کن آدم مطمینو با سیاستی باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضیا همینن منم یه لباس دوختم قبلشم تاکید داشت پولشو بگیرگفتم باش.بعدتحویل گرفت یه قابل نداره گفتم رفت که رفت😑😑😑حیف زحمت....توام بدون رودربایسی پیامش بده بگوعزیزم قابل دارنیست هزینه کارت انقدع.اینم شماره کارت
برای آرامش وعاقبت بخیری منوخونوادم یه صلوات مهمونم میکنی ؟🥺
ما درخواست دادیم تایید شد مراحل اداریش حل شه انشالله بیاد
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂