2777
2789
عنوان

آشنای دورمون اومده خاستگاری

149 بازدید | 11 پست

یه استاد دانشگاهی بود آشنای دورررمونه سر ی مسئله کاری من باهاشون تماس گرفتم و بعدش شمارم سیو کرد و .... من رانمای تور گردشگری ام و تو اینستا فعالیت دارم و از خودم عکس  و فیلم میزارم  مکان های تفریحی رو توضیح میدم و ....  

الان همون آقا انگار از قیافه و کلا سر زبون من خوشش اومده بعد دو هفته امروز پیام داده که شما باید عروس خودمون بشین. گفتم ممنونم لطف دارین ب من بعد گفت  شماره پدرتو برام بفرست رفیقمم هست بابات دورادور همو میشناسیم اونم فرستادم  و  میخوام ماه آینده بیایم خونتون و شما باید عروس ما بشی و ... من استیکر پوکر فرستادم  گفت شوخی نمیکنم جدی میگم مگه بد مهمانید گفتم نه این چه حرفیه در خدمتتونیم. 

بعد گفت  پسر کارمند و خوشتیپ و با اصالته و ...  من جوابش ندادم نوشته حرفی نداری ؟ 

نمیدونم چی بگم 🙄 الان چه جوابی بدم چی بگم اخه.  

ولی دلم میخواد قبل اینکه بیان ببینم پسره رو ، ولی نمیشه ک بگم ک 😐

کاربری دست دو نفره .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پسرش از شما خواستگاری کرده؟بگید تشریف بیارید قدم تون سر چشم

نمیدونم فقط گفت باید عروس خانواده ما باشید.   بعدم گفت پسر کارمند خوشتیپ و با اصالتیه. 

خیلی گرم نیس قدمتون بر چشم😬

کاربری دست دو نفره .....

بهتر نیس دیگه بدی دست پدرتون؟

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

از نظر من نه، حالا شما خودتون بهتر میدونید

ولی اگر جلسه اول برگزار شد تعداد جلسات بیشتر کنید چند باری بیرون برید تا حدودی شناخت پیدا کنید ازش

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

بگو با پدرم حرف بزنید به پدرت بسپار قبل خواستگاری باید دختر پسر حرف بزنن تا ببین اصلا از صدای هم خوش ...

تو جامعه ما عرفه که بار اول خاستگاری رسمی نمیان مثلا پسر و یکی دو مرد میان  و اگر اوکی شد بعد ازمایش خون و جواب و اینا بعد خاستگاری رسمی و جشن مانند ...

حالا نمیدونم اجازه بدم طبق همین روال باشه یا بگم ک قبل اومدن هر کسی  اول اول خودم و پسره همو ببینیم جایی.   

کاربری دست دو نفره .....
خوشم نمیاد بیاد تا پسره خوشکل و خوشتیپ نیس ب دلم نیس😐 من خودم خیلی ظاهرم خوبه و رو ظاهر هم حساسم.

فکر کن مهمون هستن نه خواستگار 

ضمنا قیافه به یک بیماری تب و تصادف بنده