2777
2789

سلام من و شوهرم 3 ماهه که عقد کردیم و هنوز عروسی نگرفتیم 

همش بین خونه‌ی  پدرم و خانواده همسرم در رفت و آمد هستیم (یک هفته خونه ما هستیم ، یک هفته خونه خانواده همسرم) این باعث شده دخالت های بیجا توی زندگی ما داشته باشن و از همین اول کار بخوان روح و روان ما رو اذیت کنن 

الان منتظر وام ازدواج مون هستیم که روی همدیگه میشه مبلغ 700 میلیون تومن ، متاسفانه هنوز شوهرم خونه و ماشین نداره و کل سرمایه ما همین 700 تومن هستش 

بخاطر دخالت هاشون زود تر میخوایم ازشون جدا بشیم و بریم سر خونه و زندگی خودمون ، حالا این پول رو چندماه بزاریم توی بانک که بتونیم باهاش وام بگیریم و خونه بخریم که میریم زیر بار کلی قسط و مدام اعصاب خوردی خانواده که دخالت میکنن 

یا اینکه با 250 میلیون خونه رهن کامل کنیم ، در حد 250 تومن ماشین بخریم ، و بقیه شو سپرده گذاری کنیم و توی طول مسیر زندگی مون در آینده تلاش کنیم و صاحب خونه بشیم و اینطوری از اون عذاب جهنمی خانواده خلاص بشیم و زیر بار کلی قسط هم نریم 

هر کدومش پوئن های خودشو داره ، حالا اگر شما بودید چیکار میکردید ؟

ممنون میشم اگر راهنمایی کنین

https://abzarek.ir/service-p/msg/2119966

من بودم زودتر عروسی میگرفتم میرفتم سر خونه زندگیم ! چون واقعا تحمل بحران های عقد رو ندارم 😅😅

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارید بانک قرض الحسنه

وام کم بهره بردارید 

خونه بخرید 

قسط وامتون انگار کرایه خونتونه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اولین کار اینکه رفت امدتونو کم کنید چون بعدا هم عروسی کنید باز باید برید بیاین چون توقع دارن ازتون ن ...

مجبوریم ، شب کجا بمونیم پس ؟

هنوز توی عقدیم ، عروسی نگرفتیم

مجبوریم ، شب کجا بمونیم پس ؟هنوز توی عقدیم ، عروسی نگرفتیم

عزیزم شب بمونید خونتون روز باهم برید بیرون ما کار شمارو کردیم الان ی هفته نریم قهر میکنن بامون

🫂🙂سردرگم در هیاهو

بزارید بانک قرض الحسنهوام کم بهره بردارید خونه بخرید قسط وامتون انگار کرایه خونتونه

پس دخالت های اونا رو چیکار کنیم ، انقد دخالت های بیمورد دارن که خسته مون کردن ، اونطوری ماشین هم نمیتونیم که بخریم و این کلافه کرده منو

پس دخالت های اونا رو چیکار کنیم ، انقد دخالت های بیمورد دارن که خسته مون کردن ، اونطوری ماشین هم نمی ...

یعنی اگه بخواید خونه رهن کنید سریع اینکارو انجام میدید؟

مثلا نهایت تا یک ماه دیگه ؟

اگه اره که پس خونه رهن کنید 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یعنی اگه بخواید خونه رهن کنید سریع اینکارو انجام میدید؟مثلا نهایت تا یک ماه دیگه ؟اگه اره که پس خونه ...

دقیقا ، میتونیم همین کار رو بکنیم ولی میترسم ، به حرف اونا گوش نکنیم و از هم ما ناراحت بشن و هم بعدا نتونیم صاحب خونه بشیم 

دقیقا ، میتونیم همین کار رو بکنیم ولی میترسم ، به حرف اونا گوش نکنیم و از هم ما ناراحت بشن و هم بعدا ...

الان مهمترین چیز حفظ زندگیتونه

اگر با چند ماه صبر کردن صاحب خونه میشید، حتما صبر کنید

حالا حتما لازم نیست تمام روز و شبهای هفته رو باهم بگذرانید

یکم سختی رو تحمل کنید و بلندمدت تر فکر کنید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ضامن هم میخواد ؟

اره 

وام های مبلغ بالا ضامن میخواد