ب قرآن 1 درصد امنیت نداره با خط مادرم یه پیچ زدم چند وقت پیش یه خانوم محترم پیام داد این شماره رو من خریدم روبیکاش دست شماس منم گفتم آره این خطو خریدم چند وقت پیش خلاصه گفت من عوض میکنم خطمو و رفت دیشب هی یکی وارد پیجم میشد و من درش میکردم نمیدونم پسر بود یا نه!! ولی بی تربیت بود خلاصه تا امروز گفتم پیج خودمه و... دیدم مخاطبامونو قاطی کرده آخه مخاطبای آدم شخصیه شماره خانواده اکسم دوستا فامیلا و... حالم خیلی بده بخدا از حساب کاربری خارج شدم یعنی دیگه مخاطبامو نداره؟؟؟ اگه برداشته باشه و... چیییییی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین آرا🧎♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمیپرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚♀️ARMY
خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره