2777
2789
عنوان

شما باشین اعتراض میکنید یا ن

186 بازدید | 31 پست

من آخرین بار نامزدمو روز جمعه دیدم بعدش سرکار دانشگاه بوده باشگاه اصلا ب رو خودشم نیاورد ک من نیومدم ببینمت یا دلم تنگ شده هیچی هیچی  منم دیروز بهش گفتم قدیما بین کلاساتم میومدی منو میدیدی 

الان یک هفته ست هیچی نگفتی حتی ب رو هم نیاوردی فقط همین و دقیقا با همین لحن یهو قاطی کرد منو از همه جا بلاک کرد دوست پسرم نیستاااا 

من مطمئنم تند نرفتم تو لحن حرفام بیشتر ابراز دلتنگی بود. یعنی من واقعا حق اعتراض نداشتم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقد کردین؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
نامزد رسمی هستین ؟

بله البته جشن نامزدی بله برون هنوز نگرفتیم 

ما دوست بودیم بعد اومدن خاستگازی بین دوتا خانواده الان چند ماهه تو این مرحله ایم 

زیاد پیگیر و آویزون مرد باشی نتیجه همین میشه ولش کن به حال خودش

پیگیر نشدم ک بعد چند روز حق  گ اعتراض نداشتم یعنی؟ 

نه هنوز

یکم بیشتر فکر کن دختر گل

الان دوره شناخته نه نامزد بازی

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
شاید خسته است اعصابش نکشیدهپشیمون میشه

خسته ک بود ولی بازم جواب من یک کلام بود بگه خق با توعه جبران میکنم 

ن ک بلاکم کنه بی ادبه 

حالا اگه من پنج روز مسافرتم برم هی میگه رود بیا دلم تنگ شده

یکم بیشتر فکر کن دختر گلالان دوره شناخته نه نامزد بازی

من عاشقشم دو سه ساله دوست بودیم پیگه از شناخت گذشته ولی خب واقعا سخت میگذره بهم با این رفتاراش